Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mi számít olcsónak?

Mi számít olcsónak?

Figyelt kérdés
Bécsbe szeretnénk menni December 8.-án. Más nap jönnénk haza. Nézegettem szállásokat 29ezer forintért találtam a legolcsóbbat. Ennél olcsóbb nincs? Az is jó lenne ha lenne reggeli de ha anélkül olcsóbb akkor nem olyan fontos.
2012. nov. 28. 12:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom ezt az oldalt: [link]
2012. nov. 28. 12:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Hát én Bécsben úgy töltöttem el így decemberben egy éjszakát (mert én is drágának találtam a szállásokat), hogy beültünk egy sörözőbe, az nyitva volt 3:30-ig, utána világosodásig meg felültünk a metróra, és köröztünk. Hétvégén a metró egész éjszaka 15 percenként jár, lent vagy a föld alatt, jó meleg van, azt kész, reggel 6-kor lehet folytatni a városnézést. Mi vonattal mentünk kirándulójeggyel amiben alapból benne volt a 2 napi tömegközlekedés, így plusz költség nélkül tudtunk éjszakázni (amúgy is akartunk valami sörözőbe menni). Reggel ittunk egy-egy energiaitalt, aztán hazafele délután a vonaton aludtunk.
2012. nov. 28. 12:54
 3/13 A kérdező kommentje:
Csak az a gond hogy van egy 10 hónapos gyerek.
2012. nov. 28. 12:58
 4/13 anonim ***** válasza:
23%

Nekem sajnos pl. ilyen téren semmi, mert egyikre se fussa.

Amúgy ez amit írsz kb. olcsónak minősül.

2012. nov. 28. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:
A 10 hónapos gyereket nem lehet arra az egy hétvégére elpasszolni szülőkhöz, nagyszülőkhöz, tesóhoz valakihez? Nem hinném, hogy neki olyan életbevágóan fontos lenne, hogy Bécsbe menjen.
2012. nov. 28. 13:27
 6/13 A kérdező kommentje:
Semmiképp. Ő az én fiam és hiába kicsi szeretném hogy ő is lássa.
2012. nov. 28. 13:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Értem, akkor fizetni kell, nincs mese.
2012. nov. 28. 13:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Ja, egyébként 10 hónaposan még nem lát rendesen, és még éntudata sincs, szóval sok értelme nincs, de persze te döntöd el mit csinálsz a fiaddal.
2012. nov. 28. 13:41
 9/13 anonim ***** válasza:
Az első vagyok: én pont pár napja néztem az ajánlott oldalon árakat. Igazé én március végén megyek, akkor volt jóval olcsobb szállás is. Szerintem azért nem találsz most olcsobbat, mert közeli időpont, plusz ez az idő elég nyűzsgős Bécsben, sok a turista az Advent miatt. Viszont megnéztem az általad kért időpontra van 20 000 körül is. Nézd meg te is, hogy megfelelő-e. (Vagy más hasonló oldalon, mint a booking.com, ebookers.com, hotes.com stb..)
2012. nov. 28. 13:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom nektek a Lenas Donau Hotelt, 22. kerületben van, közel van a metró és a villamos megálló, a reggeli amit adnak, kiváló és bőséges.(mivel svédasztal) 40 €/fő áron voltunk legutóbb, de van 3 ágyas családi szobájuk is, az jóval olcsóbb, mindössze 55 €/szoba. Ezek standard árak, ennél olcsóbbakat csak diákszállókban kapsz.
2012. nov. 28. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!