Londonban tényleg másik irányba mennek a buszok és az autók vagy ez csak hoax? A hétvégén megyek és én ezt nem akarom elhinni.
Figyelt kérdés
És még az is érdekelne, hogy ez csak Londonban van így vagy egész Angliában?2012. nov. 5. 13:54
21/25 anonim válasza:
Nem hiszem hogy neked lenne barmi jogod is masokat lehulyezni egy ilyen kerdes utan.........
22/25 anonim válasza:
utolso vagyok
termeszetesen ezt a kerdezonek irtam
23/25 dragonline válasza:
''Londonban tényleg másik irányba mennek a buszok és az autók vagy ez csak hoax? A hétvégén megyek és én ezt nem akarom elhinni.''
így van, ami nálunk erre megy az ott arra megy, ami nálunk arra megy az ott erre megy :-)
24/25 dragonline válasza:
A kérdező kommentje:
''Jó, nekem nincs jogosítványom, itthon sem azt figyelem, hogy melyik irányba mennek az autók. Van ennél nagyobb problémám is!''
Nem figyeled hogy merre mennek az autók ?
Ne lépj az úttestre :-)))
25/25 anonim válasza:
A Kérdező nagyon sötét, szerintem még az sem tűnt fel neki, hogy a buszra melyik oldalon száll fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!