Kezdőoldal » Utazás » Európa » Grúziai nyaralás 3 éves...

Grúziai nyaralás 3 éves kisfiúval? Vélemények?

Figyelt kérdés

Jövő nyáron szeretnénk elmenni nyaralni.Nem ismerem az országot milyen.Mennyire lehet egy 3 évessel kirándulni?

Mert a túrákat még mellőznünk kell.Érdemes így neki vágni,vagy keressünk más uticélt?

2012. nov. 2. 18:56
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem bárhová neki lehet indulni egy háromévessel, csak megfelelő szállást kell találni, és a gyerek igényeit figyelembe véve kell alakítani a programot. Szomszédaink rendszeresen túrázni járnak a háromévesükkel. Ha a gyerek elfárad, az apuka a hátán hordozóban viszi tovább.
2012. nov. 2. 19:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Grúzia fantasztikus ország, nyugodtan nekivághattok egy 3 éves kisfiúval is. Én 2-szer voltam, és nagyon tetszett. Nem csak hegyet mászni lehet, gazdag kulturális látnivalókkal, és gyönyörű városokkal rendelkezik. Tbilisziben van egy új építésű park a Béke-hadnál, nem messze az Avlabari metrómegállótól, ott akár egy kisgyerek is jól érezheti magát. Bár nekem nincs gyerekem, így az országot nem ilyen szemmel néztem, így biztos sok más olyan hely is van, ami elkerülte a figyelmemet.
2012. nov. 2. 20:03
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Utolsó tudnál nekem segíteni hogy hogy egyszerübb kijutni?

2012. nov. 2. 20:15
 4/9 anonim válasza:
30%

Miért kell egy három éves gyerekkel Grúziába menni?

Az neki megterhelő, és nem is érdekelné őt a látnivaló. Még Dízniland is korai lenne neki.

2012. nov. 2. 22:38
 5/9 anonim ***** válasza:
Hát a legegyszerűbb repülővel menni isztambuli, moszkvai vagy kijevi átszállással. De ez elég drága, viszont természetesen gyors és kényelmes. Mehettek ezen kívül autóval Szerbia,Bulgária és Törökország érintésével. Ennek az opciónak az előnye, hogy olcsóbb mint a repülő, és utána Grúziában se vagytok tömegközlekedéshez kötve, bár Grúziában egyébként a vonatközlekedés nagyon jó és olcsó. Elméletileg mehettek busszal és vonattal ugyanezen az útvonalon, én így mentem tavaly és idén is, de ezt egy három éves kisgyerekkel egyáltalán nem ajánlom, mert az neki nagyon megterhelő lenne (hogy csak egy példát mondjak, a török határon éjjel 1-kor le kell szállni a vonatról, 2 órát várni a határellenőrzésre, majd hajnali 3 fele fel kell szállni egy vonatpotló buszra). Van még egy útvonal, mehettek az ukrajnai Ilicsivszkből (Odessza mellett) hetente egyszer Batumiba közlekedő komppal, de erről az útvonalról nincsenek információim.
2012. nov. 2. 23:49
 6/9 A kérdező kommentje:

Akkor 4-es ezek szerint ne menjünk gyerekkel sehova,mert nem érdekli semmi a környezetében van.Hát ilyen felfogással biztos nem érdekelné ha nem is mutatnánk meg.Szerinted hány éves kórtól lehetne vele nyaralni?6-7?

Idén Mallorcán voltunk.Imádta repülőt,a tengert,a hajózást...

2012. nov. 3. 08:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó,autón és a repülőn gondolkodunk.Múlt hónapban volt a Ryanair-nál Kiev-ből 25 Eurós áron repjegy.
2012. nov. 3. 09:00
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem a WizzAirnél láttál olcsó jegyet? Tudtommal ők repülnek Grúziába, Kutaiszibe. Azt is csinálhatjátok, hogy Kijevig elmentek vonattal (Záhonyi és Csapi átszállással sokkal olcsóbb, és csak egy órával hosszabb, mint a közvetlen vonattal), és csak onnan mentek repülővel. Szerintem a vonatozást a gyerek is élvezni fogja, legalábbis én ilyen kisgyerekként a fél karomat odaadtam volna, hogy ennyit vonatozzunk a szüleimmel :). Az ukrán hálókocsis vonatok nagyon olcsóak, és rendkívül kényelmesek, ráadásul mindig pontosak. Kutaiszi nagyjából Grúzia közepén található, vonattal olcsón elérhető mind Tbiliszi, mind Batumi.
2012. nov. 3. 09:18
 9/9 anonim válasza:
Nem mennék 3 évessel Grúziába, hacsak nem a tengerpartra vagy rokon,barátlátogatásra. Nem hiszem hogy egy ekkora gyereket érdekel Tbiliszi 40 fokos melegben. Én meggondolnám.
2012. nov. 7. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!