Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bulgária vagy Görögország?

Bulgária vagy Görögország?

Figyelt kérdés
Augusztus utolsó hetében tengerpartra szeretnénk utazni 3 gyerekkel, plusz a barátainkkal, akik 2 gyerekkel jönnek. Ők tavaly és tavaly előtt is Bulgáriában nyaraltak, és nagyon meg voltak elégedve a szállodával, az ellátással. Rajtuk kívül mindenki lebeszél minket Bulgáriáról. Nem tudom, mennyire vannak ebben benne az előítéletek, mert régebben tényleg nem volt komfortos odautazni. Engem a szívem Görögországba húz vissza, ahol egyszer már jártunk. A lényeg: homokos part, lehetőleg csúszdás hotel, all inclusive ellátás, de min. félpanzió. Nem akarunk főzni. Még sehol sem foglaltunk, lehet, hogy odautazunk és megpróbálunk helyben szállodát találni. Tudtok ajánlani jó helyeket, esetleg utazási irodát, akik rugalmasak, sok kedvezményes úttal? Jelenlegi legjobb ajánlatunk: Családi szoba 220 000 Ft all inc. 4*-os hotelben Bulgária. Fogadjuk el, vagy lehet ezt überelni?
2009. aug. 10. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

Napospartra nem kell szállást foglalni, dögivel vannak üres szobák, odamentek, kiválasztjátok a nektek tetsző hotelt és már mentek is. :)

Én a Hotel Planetát ajánlom ;) Árban, színvonalban nem lesz rá panasz. Ja és félpanzióval!!

2009. aug. 16. 00:37
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Na mire jutottatok?
2009. aug. 16. 11:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Végül Bulgáriát választottuk. Nagyon jó tengerparti kis nyaralásban volt részünk. De az út autóval pokoli hosszú, soha többet... csak repcsivel :)
2009. szept. 2. 13:05
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jó választás volt :)

Végül melyik szállodában szálltatok meg? :)

Repülővel nagyon kényelmes, én már többször is voltam!

2009. szept. 2. 18:09
 15/16 A kérdező kommentje:
A hotel neve: Kalofer.
2009. szept. 2. 22:57
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Mi a Naposparton voltunk 5-en 8 napot, 110000e Forint volt a szállás. (www.seagracehotel.com)Összesen 270000e Forintot költöttünk , úgy , hogy visszafele Erdélybe is körül néztünk.
2010. aug. 30. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!