Kezdőoldal » Utazás » Európa » Az apósom azt mondta, hogy ha...

Az apósom azt mondta, hogy ha Versailles-ban jáok, akkor köpjem le a trianoni kastélyt. Szerintetek leköpjem?

Figyelt kérdés

2012. okt. 25. 17:58
1 2 3
 11/21 Makacs Kun válasza:
100%

Ne köpd le!

Ha francia volnék, és azt látnám, hogy a magyarok hosszú, tömött sorban állnak a trianoni kastély előtt, hogy köpködjék, vajon mire gondolnék az alábbi két lehetőség közül?

a) de igazságtalanok voltunk a magyarokkal csaknem száz éve!

b) micsoda primitív, bunkó népség... Megérdemelték, amit kaptak, még annyit sem kellett volna hagyni nekik!

Inkább idehaza nyomtass ki egy francia nyelvű lapot, ahol tényszerűen leírod azt, hogy miért volt igazságtalan és buta dolog a trianoni békediktátum, és hagyd ott, hogy minél többen lássák.

2012. nov. 1. 08:48
 12/21 anonim válasza:
59%
Tulajdonképpen nem a kastély tehet róla, de azért utálatunkat ki lehet fejezni egy jó nagy köpéssel,de én inkább lesz....m,azoknak a sírjait akik a szerződést aláíratták!
2012. nov. 1. 08:54
 13/21 anonim ***** válasza:
72%
Kb. 18 éve ki volt állítva még az az asztal, ahol a gyalázatos szeződést aláírták. Kastélyon belül. Rengeteg magyar köpte le az asztallapot! Ilyen esetben ki a fenét érdekli, hogy mit gondolnak a guillotinos jakobinus stb. franciák ? Már nem volt ott az asztal 3 éve!!
2012. nov. 1. 10:55
 14/21 Makacs Kun válasza:
69%

Kedves 12. és 13. válaszolók, kaptatok egy-egy zöld pacsit tőlem, bár nem értem, mi a szerepe annak.

Abból, amit írtatok, az látszik, hogy valami hatása volt a köpködésnek :)

De a mai franciák még nem éltek akkor :) Szerintem hasznosabb volna a köpködésnél, ha elmagyarázná nekik valaki, hogy miért nem a kedvencünk a trianoni kastély.

2012. nov. 1. 12:29
 15/21 anonim válasza:
54%

A leköpés túl light-os :D

Inkább dobáld meg tojással

2012. nov. 1. 13:44
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
15/15 én egyetértenék veled, de a biztonsági őrök balhézni fognak -- nem éri meg! MAKACS KÚN-nak: pontosítok: a guillotin mellett kötögető nők és jakobinusok leszármazot- tai. Kár magyarázni, nem értik. Pl.3-an magyaráztuk 4 angolnak napokig ! Trianont. Látszólag értették. Végül az egyik megjegyezte "mi,angolok nem csináltunk ilyen hosszan műsort amikor el kellett hagynunk Indiát"
2012. nov. 2. 17:34
 17/21 anonim ***** válasza:
49%

A számozást elfusiztam, tehát előző válaszom nekik szólt :

Aerostone 1998

Makacs Kún

2012. nov. 2. 17:40
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Annyira büszke vagyok a magyarságomra mikor a külföldi kastélyokat lecsulázó honfitársaimra gondolok
2012. dec. 22. 19:24
 19/21 anonim válasza:
100%
Jah utolsó!! Én is!! ;)
2012. dec. 22. 20:18
 20/21 legion válasza:
Nna,mi történt?Leköpted a kastélyt?Vagy megtaláltad helyette Clemenceau sírját,és oda köptél?
2013. jún. 6. 12:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!