Az apósom azt mondta, hogy ha Versailles-ban jáok, akkor köpjem le a trianoni kastélyt. Szerintetek leköpjem?
Ne köpd le!
Ha francia volnék, és azt látnám, hogy a magyarok hosszú, tömött sorban állnak a trianoni kastély előtt, hogy köpködjék, vajon mire gondolnék az alábbi két lehetőség közül?
a) de igazságtalanok voltunk a magyarokkal csaknem száz éve!
b) micsoda primitív, bunkó népség... Megérdemelték, amit kaptak, még annyit sem kellett volna hagyni nekik!
Inkább idehaza nyomtass ki egy francia nyelvű lapot, ahol tényszerűen leírod azt, hogy miért volt igazságtalan és buta dolog a trianoni békediktátum, és hagyd ott, hogy minél többen lássák.
Kedves 12. és 13. válaszolók, kaptatok egy-egy zöld pacsit tőlem, bár nem értem, mi a szerepe annak.
Abból, amit írtatok, az látszik, hogy valami hatása volt a köpködésnek :)
De a mai franciák még nem éltek akkor :) Szerintem hasznosabb volna a köpködésnél, ha elmagyarázná nekik valaki, hogy miért nem a kedvencünk a trianoni kastély.
A leköpés túl light-os :D
Inkább dobáld meg tojással
A számozást elfusiztam, tehát előző válaszom nekik szólt :
Aerostone 1998
Makacs Kún
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!