SOS! A beszállókártyám a lánykori nevemre szól, a személyim viszont a férjezett nevemen van. Lehet ebből gond?
Figyelt kérdés
A férjezett nevem: xyné + lánykori nevem.
A repjegyet régen lefoglaltam, menet közben új személyit kellett csináltatnom, ezért az eltérés.
2012. okt. 23. 18:53
1/7 anonim válasza:
Kerdezd meg a legitarsasagot. Sok olyan van, aki meg egy betu elteres miatt is nevvaltoztatast fizettet ki veled...
2/7 anonim válasza:
Ha személyin rajta van a leánykori név is, akkor nem gond.
3/7 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy egy betűért fizteni kell. Két betű lehet hibás hivatalosan, az felett már előfordul, hogy változtatni kell. De szerintem sem lesz gond ha így használod: xyné + lánykori nevem
4/7 anonim válasza:
Nekem bizony egy betu miatt kellett fizetnem... Nokolett a Nikolett helyett....
5/7 anonim válasza:
Akkor átvertek.. Még a fapados Wizzairnél is ingyenes az ilyenek javítása. Két betű lehet hibás, azt még el kell fogadni. Milyen légitársaságnál kellett ezért fizteni?
6/7 anonim válasza:
A személyin szereplő névnek és az okmányon szereplő névnek egyezni kell,max.2 betű eltérés lehet.
Ez ügyben mindenképpen felhívnám az ügyfélszolgálatot vagy inkább írásban kérnék rá választ,mert nagyon kétesélyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!