Hol lehet nézni Angliában kiadó szobát, studiót? Readingbe szeretnék kivenni valamit! Agency-s nem érdekel, azt találtam eleget.
Mégsem sikerült kivenni a studio lakást!! Hála az agencynek! Nem volt elég a kereset hozzá!
Én self employed vagyok, így nem vagyok leinformálható majd csak év végén, azaz jövő év áprilisában amikor vége az adóévnek!
Barátnőm 1100at keres havonta ez lett volna leinformálható, de ez nem volt elég.. Ő szerintük minimum havi 1600 kell egy 525 fontos studió lakásnak a fentartására minimum! Én csak pislogtam! 525 rent + 50 rezsi + council tax 90 ( a council taxra igaz azt mondták, hogy benne van de mégse, meg más díjakat még elhalgattak, bár azok egyszeri díjak, tehát az sem 300, na mindegy a lényeg amit havonta kell fizetni) = 665, és ha tegyük fel, hogy csak a barátnőm fizeti az egészet, akkor még ő szerintük 935 font kell, hogy megéljünk ketten! Hogy az istenbe lehet 935fontot költeni kajára, vagy mire lehet elkölteni, hogy ennyi pénzre legyen szükség havonta? Mondjuk, ha alkoholista lennék és minden este kocsmába járnék, hogy részegre igyam magam és reggel délben este étterembe mennék enni, akkor igaz, akkor kell ennyi pénz, sőt több is, de könyörgöm mi 100fontot költünk havonta élelmiszerre összesen és ennyi (megjegyzem, nem szenvedünk hiányt semmiben), ebben sok gyümölcs meg otthon főzünk! Ez idáig 765, és még így is marad 335 esetleg ruházkodásra és egyébb másra (más kérdés, hogy ruha üzletem van, így az olcsóbb)!
Persze kivehettük volna, ha 3havi kaukciót és fél évre lerakjuk a rentet! Mondtam neki, ha adnak rá kamatot akkor esetleg! Ezek nem normálisak!
Szóval nagy erőkkel keresem a privát hirdetéseket még mindig, eddig eredménytelenül, a gumtree-n is fele agencys... Ha meg nem találunk, akkor esetleg elvállalok valahogy egy melót ( úgy hogy ne menjen a vállalkozás rovására) az első fizetésig, meg míg leinformálnak aztán felmondok, ha már a vállalkozást hamarabb nem lehet mint jövőre! Vagy nem tudom..
Valami ötlet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!