Kezdőoldal » Utazás » Európa » Angliába mennék ki dolgozni...

Angliába mennék ki dolgozni családdal hol kell munkára jelentkezni? 2 hét mulva indulunk.

Figyelt kérdés
3 gyerkőccel mennék + a párommal, csak ő nem beszéli a nyelvet. Én alap fokon tehát valami takaritásra gondoltam eleinte. Jó lenne ha szállást is adnának mert csak 1000 font van. Ja és hajsütövasat lehet a kézipoggyásszba rakni? És 2 literes üdítőt? A túró rudit nem kobozzák el?
2012. okt. 21. 18:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"MUNKANÉLKÜLISÉG!! BAROMI KEVÉS MUNKA! "

Munkanélküliség nagy, de azért munka van, igaz nem a nyelvet nem beszélő embereknek.

2012. okt. 21. 20:32
 12/14 anonim válasza:
1000 fonttal jöttem ki egyedül, ami aztán egy hónap alatt simán elment. Ti mit akartok 4-en 1000 fontból ?
2012. okt. 23. 15:46
 13/14 anonim válasza:
Még mindig Anglia,nem Anglija!
2012. okt. 28. 10:19
 14/14 anonim válasza:
Úristenű! 3 gyerkőccel nekivágni az ismeretlennek, iszonyú nagy felelőtlenség szerintem. Mi is családostul készülünk ki Angliába, de semmiképpen nem vinném a gyerekeket csak úgy lesz ami lesz alapon rádaásul ilyen kevés pénzzel... A párom jól beszél angolul, úgy gondoltuk ő előre megy. Itthonról kerestünk neki ismerősökön keresztül állást és szállást. Én a gyerekekkel csak akkor megyek utána, ha lesz megfelelő lakás, pénz, addig is tanulom a nyelvet és intézem itthoni ügyeket... Remélem átgondoltátok azóta az indulást, vagy nagyon nagy mázlitok volt, és azonnal találtatok munkát, szállás és renben van a család..
2013. márc. 17. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!