Vannak Németországban olyan zöld, parkokkal teli városok, mint Amszterdam?
Ahogy tapasztaltam, Amszterdam az egyik legzöldebb város a világon: mindenütt fű, fák, gyönyörű parkok, kertek.
Van Németországban is ilyen város? Berlin? Hamburg? München? Köln? Frankfurt? Melyik a legjobban?
Szerintem is nagyon szép rendezett helyek vannak Németországban !
Amiket felsoroltál városokat mindegyik jó :)
Én Münchent szeretem nagyon.
De Németország is nagyon tetszik :)
Szóval, bármelyik várost is választod Németországban, nem bánod meg ! :)
mi München mellett lakunk, elég sűrűn átjárunk. nem tudom Amsterdam-mal összehasonlítani, ott még soha nem jártam. de München nagyon szép. sok a zöld, szépek az épületek és rendezett, tiszta.
bár itt is vannak rosszabb környékek, de hol nincsenek.
a múltkor azt olvastam, a németek nagyrésze Münchenben szeretne lakni. mediterrános jellege miatt (bár ezt nem látom, hogy mediterrános lenne :D )
de talán kevésbé rideg. arról már ne is beszéljünk, hogy Bayern a leggazdagabb és legszebb régió, és itt az emberek is lazábbak. a Kelet németek nem ilyenek.
itt jobban hasonlít a mentalitás a magyarhoz, kivéve a rosszindulatot és mások átverését, meg az irigységet.
de sokat nevetnek, kirándulnak, buliznak, iszogatnak, stb.
igen szimpi népség.
északabbra tapasztalatom szerint nem ilyenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!