Szerintetek melyik a legszebb nagyváros Európában?
Figyelt kérdés
szerintem Prága és Róma... :)2012. okt. 5. 12:39
21/44 anonim válasza:
Nekem Lisszabon volt eddig a legkellemesebb meglepetés. Egyszerre mediterrán, középkori, rengeteg különböző látványos épület, tér, utca. Nem egy, vagy két koncentrált helyen, hanem a város minden pontján. Igazi többnapos élmény. Igaz, nem egy nagyvárosként, de a Budapest méretű Málta is hasonló élmény számomra a fővárossal és a könnyen megközelíthető kis városokkal.
22/44 anonim válasza:
Tallinn. Amúgy érdekes, néztem a korábbi válaszokat, és egy csomó jó válasz le van pontozva. Érdekelne, hogy akik lepontoztak egy olyan választ, hogy Budapest, vagy Prága stb. azok mire gondoltak közben? Nem olyan életbevágó kérdés, de egyszerűen nem tudom megérteni, hogy erre a kérdésre miért nem válasz egyesek szerint az, hogy Prága, vagy az hogy Róma stb.
23/44 anonim válasza:
Én lepontoztam budapestet, mert szerintem egy igénytelen koszfészek. Viszont Prága gyönyörű és Tallinba is nagyon szívesen elmennék.
25/44 anonim válasza:
Firenze elég nagy hogy nagyvárosnak nevezzük?
27/44 anonim válasza:
Budapest,Róma,London,Manchester,Párizs,ezen kívül is nagyon,nagyon sok szép van :)
28/44 anonim válasza:
Amszterdam,London,Manchester :)
29/44 anonim válasza:
Minszk, Kijev, Bialystok, Belgorod, Smolensk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!