Mi az ami Bécsben van, de itt nincs? Mit érdemes venni?
Semmi sem olcsóbb kint mint itthon, sőt... főleg amióta már nem 250 az euró.
Egyébként azért érheti meg kimenni vásárolni, mert sok olyan ruhamárka, ruhanemű van amit itthon nem vagy csak kevés helyen lehet beszerezni. Persze ez nem létszükséglet, de ha pl. valaki szereti az S.Oliver cuccokat, akkor kint jobban be tud vásárolni, mint itthon. Esprit-ből is nagyobb, szebb kint a választék. De pl. a NewYorker kínálata tök ugyan az, meg az ára is.
Én a parndorfi outletet szeretem, mert ott van egy S.Oliver outlet és ott már 7-10 euróért tudok pólókat venni, 20-ért gatyát ha szerencséd van, és itthon olyan nincs. Persze Bécsben a Mariahilferen is van boltjuk, de ott drágább, mert ott az új cuccok vannak.
Ha belevesszük az útiköltséget nem jártam jobban, de ha amúgy is mész megérheti beugrani. Sok márka termékéből nagyobb kint a méretválaszték. Pl. Mustang nadrágok Parndorfban.
Amúgy 50 euró valóban kevés, kb. egy nadrág, vagy egy kevésbé márkás cipő. Pólót vehetsz belőle kettőt, hármat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!