Kezdőoldal » Utazás » Európa » Mennyi penzböl lehet kijönni...

Mennyi penzböl lehet kijönni Londonban egy honapban?

Figyelt kérdés
Tanulni megyek ki egy evre, de nem tudom, hogy mennyi penzt kell szamolni egy honapra, ha a szallas adott, tehat szamlakat nem fizetek, de az etkezest, szorakozast, vasarlast, kozmetikumokat nekem kell allnom...
2009. aug. 3. 18:35
 1/5 anonim ***** válasza:
89%
én egy hetet voltam kinn, egy ismerősömnél. kaját vettem és szórakozni kétszer mentem el és kb 130 fontot költöttem el.
2009. aug. 3. 19:40
 2/5 A kérdező kommentje:
huuu... az nem keves felszorozva egy evre :S
2009. aug. 3. 20:12
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A legdrágább amit itt kint Angliában fizetni kell az a szállás,és a közlekedés.A többi az mind rajtad áll.Ha jól tudsz spórolni,ha nem vagy a kajákban nagyon válogatós akkor nem olyan vészes.Mondok példákat.Vegyük a kozmetikumokat.Parfümöt nem szabad venni mert drága.de lehet kapni jó tusfürdőket 1 fontért(pl:DOVE túsfürdő) de vannak 50-90 pennys túsfürdök is amiknek nagyon jó illatuk van,csak n
2009. aug. 4. 16:03
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
16.03-vagyok.Bocsi de az előbb ledobott.Szóval ott tartottam,hogy lehet kapni 50-90 pennyért is tusfürdőket,szappanokat csak azok nem "márkásak" de ugyanolyan jó illatuk van.Van egy üzlet (99 pennys) ott mindenféle kozmetikumot kap 99 pennyért.Oda érdemes menni.A kaja: Ha minden nap burgert vagy kebabot akarsz enni,akkor sokba fog kerülni az étkezés.De itt is van TESCO,Sainsbury,Asda ahol viszonylag olcsón,és ehető élelmiszereket tudsz venni.Mi 3-an élünk itt,és minden nap főzünk,így heti 25-40 fontot költünk kajára(ebbe benne van az én heti üdítőitalom is.Ha nem vagy finnyás akkor olcsóbban is ki jöhetsz..Vásárlás.Attól függ mit akarsz vásárolni.Ruhákat? Elfogadható árak vannak..Ha sportos cuccokat szeretnél akkor a Sport World-be menj,mert ott jó cuccok vannak(márkásak is)olcsón.PL: 18-30 fontért már tudsz venni NIKE cipőt is.Pólókat 2 fonttól kaphatsz már.(ha szerencsés vagy akkor kifogsz akciós termékeket is.Én már vettem 99 pennyért is puma pólót)Szóval a ruha vásárlás is rajtad áll,hogy hova mész,és mennyit szánsz rá...A szórakozás: az sem olcsó sajnos..bár én még nem voltam DISCO -ban(mi inkább a SAVOY PUB-ba járunk,és ott annyiba kerül amit fogyasztunk..(kettőnknek 1 hétvégén max 15-20 font szokott lenni,de ez függ attól,hogy mit fogyasztunk.)An olyan amikor élő zenekar van akkor szokott lenni belépő is..Ha sikeres az illető énekes vagy együttes akkor 5-10 font közötti a beugró,ha ismeretlen előadó jön akik lehetőséget kapnak,hogy közönség előtt fellépjenek akkor ingyen van vagy maximum 5 fontig van beugró.A szórakozás is rajtad áll,hogy mennyit költesz rá..
2009. aug. 4. 16:17
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szepen a reszletes valaszodat!
2009. aug. 5. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!