Repülőgépen használhatok vércukormérőt?
Nem sokára utazom Angliába. Életem eslő repülése. Cukorbetegként pláne.
Így nem tudom, hogy van-e valamilyen különleges hatása ennek az "élménynek" a vércukorszintre.
Illetve inzulint tudom, hogy vihetek fel. De a pen(tűvel együtt) nem minősül semmiféle gyilkoló eszköznek ugye? :)
Tehát nem fognak ezzel kapcsolatban kötekedni velem?
Illetve ír fel a dokim glükagont (remélem jól mondom), ahhoz meg ugye eleve ilyen injekciós tű szerűség van.
szóval lesz-e ezekből problémám?
Szia!
Sajnos nem ilyen egyszerű :S
Meg kell kérdezni a reptéren, hogy ennek milyen eljárása van.
Amikor unokatesóm utazott (ő is cukorbeteg) volt erre valamilyen külön engedélye h felviheti mert beteg.
Szerintem a legjobb lenne ha felhívnád őket.
Annyira bunkó tajparasztok tán még ők sincsenek - de sajnos vannak :(
En mar hallottam olyanrol is, hogy eroszakoskodtak az anyukaval, mert a gyereknek folyadek babietelt probalt a gepre vinni....
Inkabb kerdezz utana a repteren, a legitarsasagnal illetve irass az orvosoddal egy igazolast!
"Az inzulin és a tűk felvihetők az utas nevére kiállított orvosi recept vagy gyógyszerészi igazolás bemutatása mellett."
Egyébként mindegy mivel mész, mert a biztonsági ellenőrzést nem a légitársaság végzi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!