Kezdőoldal » Utazás » Európa » Cigi (csak egy doboz) a...

Cigi (csak egy doboz) a feladott poggyászban kell, hogy legyen?

Figyelt kérdés
2009. aug. 2. 19:43
 1/7 anonim válasza:
Tessék?
2009. aug. 2. 20:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Megtanulhatnál fogalmazni.Miért kellene a poggyászba cigit tenni,annak is aki nem dohányzik.De ha azt akartad kérdezni,hogy ha cigit akarsz magaddal vinni,azt a kézipoggyászba teheted e,akkor a válasz igen,ha csak a megengedett mennyiséget viszed.
2009. aug. 2. 20:05
 3/7 anonim válasza:

Úgyérted ha repülőn utazol a cigidet tarthatod-e kézipoggyászban?

Szerintem nem kell, de tök mindegy mert úgysem gyújthatsz rá.

2009. aug. 2. 20:06
 4/7 A kérdező kommentje:
Tudok fogalmazni. Sejtettem, hogy bele fogtok kötni, amint visszaolvastam, de akkor már késő volt. Elsőre meg nem tűnt fel. Bár nem értem, miért kell mindezt ilyen stílusban... Ebben örömöt leltek? Ennek ellenére köszönöm a választ!
2009. aug. 2. 20:28
 5/7 A kérdező kommentje:
Egyébként pedig nem volt értelmetlen, csak félreérthető. A kérdésem arra vonatkozott, hogy a feladott poggyászban kell-e lennie a dohányárunak - vagy egy doboz esetén teljesen mindegy, a kéziben vagy a feladottban van. Csak nem gondoltam, hogy röviden fogalmazva "félreérthető" lesz (pontosabban csak annak, aki kötözködni akar).
2009. aug. 2. 20:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Én elsőre megértettem! (tényleg nem tom, hogy miért kell kötözködni)

Amúgy egy doboz lehet a kéziben. De szerintem felesleges oda pakolnod, mert gyújtót úgysem vihetsz fel (kéziben).

2009. aug. 2. 23:08
 7/7 A kérdező kommentje:
23:08 Köszönöm!:) Igen tudom, nem is használat miatt kérdeztem, csak nem tudtam meg van-e szabva, melyikben kell szállítani. Köszi még egyszer!:)
2009. aug. 3. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!