Milyen élni kint Angliában? Kinek mi tetszik ott?
sokat esik az eső, iskolába mindig (télen nyáron) szoknyában kell járni..(egyenruha)
nagy különbségek vannak az emberek között: fekete 'bácsi' ül a limuzinban, ha valaki odaközelít megölik.. meg ilyenek..sajnos
Szia az utazas.com forumba ha belepsz es megkeresed az Angliarol szolo rengeteg infot akkor mindenet megtudsz rola.
En is sokat irtam mar oda, sok info van fent.
Kit ölnek meg??? Na mindegy.Én itt élek Angliában pár éve.(Stonehenge közelében) A klímát nem szeretem,mert nyáron a legmelegebb max.25 fok(de ez sem sűrűn van.Idén nyáron eddig volt 7-8 nap amire azt lehet mondani,hogy meleg volt)Általában nyáron 15-20 fok van,és sok eső.Télen nincsenek fagyok.A leghidegebb idő max.+1 fok volt,és eső.
Az angol kaja pocsék! Egyedül a kebab finom,de hát az sem angol kaja..Nem lehet kapni sok mindent amit otthon imád az ember.PL:sajtos tepertős pogácsa nincs,tovább megyek!egyáltalán nem árulnak sós péksüteményeket,de rengeteg édes,cukros émelyítős sütik vannak..Nincs TV paprika(már fogalmam sincs mikor ettem utoljára egy jó lecsót!)nincs túró,kifli stb...
Mi egy szép lakást bérelünk,és csak mi lakunk benne..A fiam iskolás,és nem mindenhol kötelező az egyenruha.A lányok nyugodtan mehetnek nadrágba is..(ahol egyenruha van az általában magán iskola)A munkahely olyan mint otthon.Itt is vannak olyanok akik elviselhetetlenek,és vannak nagyon jó emberek is.Ha jó munkahelyed van,akkor jó fizetésed is..A ruhák nem olyan drágák,talán könnyebben tudod megvenni itt ruhákat,de a lakásbérlés sokkal drágább mint otthon.(nem is számoljuk át forintba inkább)A tömegközlekedés is nagyon drága..Az angolok között is vannak jó fejek,és vannak olyanok akik nyíltan hangoztatják,hogy nem szeretik a külföldieket.Hisz mi magyarok nem vagyunk más csak "kelet európai vendégmunkás." Nos ha már valaki "Ölésről írt" itt is történek ilyen esetek,de hol nem???Bár én nem élek olyan helyen ahol ez mindennapos dolog lenne.(London bizonyos zónájába nem szabad költözni,mert ott előfordulhat.)
De nem írtam a lényeget! Anglia koszos ország!Úgy értem,hogy akárhová visz az utad Angliában mindenhol rengeteg szemétbe botlasz.Eldobált,szét szórt papírdobozok,ételmaradékok,stb..(már nekik is probléma,és próbálnak tenni ellene valamit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!