Kezdőoldal » Utazás » Európa » Anglia vagy Ausztria?

Anglia vagy Ausztria?

Figyelt kérdés
Ki hova költözne ki és miért? Én egyszerűen nem tudok dönteni, mindkettő mellett vannak érvek és ellenérvek.
2012. szept. 14. 00:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel Angliában élek, nekem Ausztria sokkal vonzóbbnak tűnik..
2012. szept. 14. 01:29
 2/11 anonim válasza:
100%
Anglia. Mert azt a nyelvet szeretem/tudom meg a kultúra és a környék is tetszik.
2012. szept. 14. 02:58
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
mindkettő tetszene, azért választanám angliát, mert angolul elgagyogok, míg németül egy szót sem tudok.
2012. szept. 14. 11:02
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én ausztriát mert mégis csak közelebb van.

De egyébként azt válaszd amelyik nyelvet jobban beszéled.

2012. szept. 14. 13:08
 5/11 anonim ***** válasza:
Két szempont: Melyik nyelvet beszéled jobban? Melyik országban van nagyobb esélyed elhelyezkedni. Ezek alapján érdemes dönteni, ha amúgy mindkét országban szívesen élnél.
2012. szept. 14. 16:20
 6/11 A kérdező kommentje:
Angolul felsőfokon beszélek, németül semennyire, viszont ha minden igaz hamarosan el tudok kezdeni egy tanfolyamot. A költözést különben 3-4 év múlva tervezem, de inkább 4 lesz.
2012. szept. 14. 16:55
 7/11 A kérdező kommentje:
Igazából én is Anglia felé hajlok inkább, mert nagyon szivesen élnék ott (már két hónapot volt szerencsém kint tölteni). Ausztria inkább praktikussági okokból merült fel bennem, mert egyrészt közel van, másrészt több rokonom van Bécsben, ami valószínűleg kisebb előnyt jelentene a kezdésnél.
2012. szept. 14. 17:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Milyen szakmában dolgoznál? Ez azért elég fontos szempont.
2012. szept. 14. 17:13
 9/11 A kérdező kommentje:
Hát én most fizika szakon vagyok, három év múlva diplomázok, de emellett értek a programozáshoz és a számítógépekhez is.
2012. szept. 15. 12:02
 10/11 anonim ***** válasza:
Programozóként valószínűleg mindkét országban el tudnál helyezkedni, de Angliában valószínűleg jobban megfizetnének érte (ezt általánosságban mondom, lehet hogy Ausztriában is találnál jól fizető munkát)
2012. szept. 15. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!