Kezdőoldal » Utazás » Európa » Ki szeretnek koltozni Romaniab...

Ki szeretnek koltozni Romaniaba a jobb feltetelek (tobb penz, olcsobb elet, tobb munka. ) miatt. Mar mindennek utananeztem. Megerne kimennem. Mar van is egy munka Aradon ami jo lenne. Kell engedely a kikoltozesre es a munkavallalasra?

Figyelt kérdés

2012. szept. 11. 21:22
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Magyarországon több a szegény????????????????????? Te hányszor voltál már Romániában?

A fél családom ott él és nyugodt szívvel mondhatom, hogy itthon még mindig jobbak az életfeltételek, mint ott. Romániában/Erdélyben sokkal kevesebb a munka és az élelmiszerárak is sok esetben magasabbak, mint nálunk, ami olcsóbb az pl. az albérlet, de körülbelül ennyi.

2012. szept. 12. 19:55
 12/24 anonim ***** válasza:
Fogadok, hogy egyszerse volt még Romániában a kérdező. Látott egy-két képet a bukaresti bulihelyekről, Mamaia-ról, a marosvásárhelyi plázáról meg Nagyvárad sugárútjairól, és most meg van győződve, hogy keleti szomszédunkban beköszöntött a Kánaán.
2012. szept. 12. 20:04
 13/24 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezeket nyissátok meg. Magukért beszélnek.

2012. szept. 12. 20:56
 14/24 A kérdező kommentje:
,,Erdélyben már jobban bérek, több tízezer magyar is dolgozhat ott."
2012. szept. 12. 20:57
 15/24 anonim ***** válasza:
67%
Ja, hogy vannak cikkek, az teljesen más, akkor már én is inkább neked hiszek, mint a személyes tapasztalataimnak...
2012. szept. 12. 21:16
 16/24 A kérdező kommentje:
Most voltam Romániában. Voltam Nagyváradon. Beszéltem az emberekkel. Mondták, hogy ott fogalommá vált a magyar bevándorló. Amikor Békés megyéből átlépsz Romániába olyan, mintha Kazasztánból az USA-ba lépnél. Kelet-Mo nagyon fejletle, ezért átjárnak dolgozni (sokaN át is köültöznek) a jobb életszínvonall miatt. És régen rosszabb volt Románia. Mára összességében ugyanolyan, mint MO. de vannak jóval fejlettebb területei is.
2012. szept. 12. 21:24
 17/24 anonim ***** válasza:

"Kazasztánból az USA-ba lépnél"

Hahahahahahahahaha....

2012. szept. 12. 21:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Voltal mar mondjuk Oroshazan vagy Veszton, es utana Aradon vagy Bihardioszegen (Diosig) Hat tenyleg olyan, mintha Kazasztanbol (Oroshaza, Magyarorszag) atlepnel az USA-ba( Vladimirescu, România) Romania nyugati es Magyarorszag keleti resze kozott eros kontraszt van. Mig Ny-Ro fejlodik, epul-szepul (lakoparkok, Audik, plazak, jo utak, jo vasut) addig kelet- Mo meg ennel is jobban leamortizalodik (elciganyosodott falvak, rossz utak, megszunt vasutvonalak, kilatastalansag.) Hat persze hogy sokan dontunk ugy hogy atmegyunk. Regen mi neztuk le oket. Most ok neznek le minket.
2012. szept. 12. 22:27
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem te soha nem voltál Kazahsztánban, sem az USA-ban, de javíts ki ha tévedek. Nekem a szüleim erdélyiek, így rendszeresen járok Romániába barátokhoz és rokonokhoz. Az tény, hogy lényegesen kisebb a különbség a két ország között, mint mondjuk 10 évvel ezelőtt. Lehet, hogy most ott több a munka, de attól még nem élnek jól az emberek. Inkább menj Ausztriába, nem ülhetsz egész életedben a rokonok mellett.
2012. szept. 12. 22:33
 20/24 A kérdező kommentje:
Nem jobb Romania. Ugyanolyan szinvonalu, mint Magyarorszag. De most Aradon van egy plaza epites es ki akarnek menni, mert itthon most nincsenek epitkezesek, meg eleg jo (havi 400ezer forintot kereshetnek ha tulorat vallalok.)
2012. szept. 12. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!