Magyarul beszélö emberke, lakik itt Bécsben? Mert szeretnék it dolgozni . Bärmi lehetne /sex / kizärva. Esélyen lehetne? Hol érdeklödjem? Hogyan oldhatom meg? Ti hogy oldanätok meg?
Figyelt kérdés
2009. júl. 30. 04:57
1/5 anonim válasza:
Szia!
Tanuld meg németul az alap dolgokat, pár mondatot és menj el ápolónak! Egy házban kell laknod 1-2 hétig az oregekkel, de meg is fizetnek érte, szerintem megéri...
2/5 A kérdező kommentje:
Tudok valamilyen szinten németül .ès hol tudom meg hogy melyik häznäl van ilyenre szükség?interneten is van ,melyik az a honlap?Addig is köszönöm aranyos vagy hogy segitettél .Szép napot!!!!!!!
2009. júl. 30. 07:04
3/5 anonim válasza:
Elso vagyok!
Nekem az anyukám jár ki, meg még sokan mások! Ujságokban is szoktak lenni ilyen hirdetések, meg munkakozvetíto irodáknál, érdeklodj utána valahogy...
Anykám ajánlatott kapott, neki egy barátnoje intézte!
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsot szeretném megkérdezni .Ellátogattam ahonlapra ,de nem tudom oda hogy kell irni ,ert a kommentelők között van egy aki azt irta hogy ő talált ausztriába egy magyar étterembe melot,És azt szeretném megtudni avval hogy vehetném én fel a kapcsolatot.Köszi szépen további gyönyörü napot
2009. aug. 9. 08:06
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!