Help! Nápoly reptér, mennyire nehéz eltévedni? Soha nem jártam még Olaszországban.
Szia!
Pár napja jöttem haza én is Nápolyból.
Először is a nápolyi reptér abszolút nem nagy, inkább kicsi és zsúfolt. Ahogy bemész az indulási terminálba rögtön látni fogod a kivetítőkön az indulási járatokat, és azt is, hogy az adott járathoz hanyas pultnál tudsz becsekkolni. (lehet, hogy várni kell majd egy kicsit, mert nem azonnal írja ki a járat mellé a pultszámot)
A check-in után, amit megkapsz jegyet azon rajta lesz, hogy melyik kapunál van a beszállás. A kapukhoz fel kell majd menni a mozgólépcsőn, de minden ki lesz táblázva, nem tudsz eltévedni.
Gondolom Wizzairrel utazol. Visszafele én sem tudtam kinyomtatni a beszállókártyát, csak az online check-int végeztem el. Semmi probléma nem volt vele, a csaj egy szó nélkül adta a jegyet, nem kellett pluszba fizetni semmit, és nem volt gáz, hogy nem nyomtattam ki, szóval ne aggódj! És Nápoly nagyon klassz hely :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!