Kezdőoldal » Utazás » Európa » Milyen London? Milyen az emberek?

Milyen London? Milyen az emberek?

Figyelt kérdés

4 hónapra fogok kimenni,és érdekelne,hogy milyenek az emberek.Rengeteg információ áll rendelkezésre az interneten Londonról,de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.

Hogyan fogadják a külföldieket?Kedvesek e?(Tudom,hogy nem lehet általánosítani,de van abban igazság hogy pl a magyar ember keserű,irigy,pesszimista nép.)

Mennyire nehéz avagy könnyű érteni a brit akcentust? Stb.

Köszi a válaszokat :)

2012. szept. 6. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
75%

nincs olyan hogy brit akcentus mert:

létezik amerikai és brit angol, más néhol a kiejtés és néha az írás is de attól még hogy két féle angol van mindegyik rendes nyelv és és a Londoniaknak semmilyen akcentusuk nem lesz csak akkor fogsz akcentust hallani ha egy pl írel beszélsz

az emberek lesz*rják hogy te ott vagy, mindenki teszi a dolgát és éli az életét

gondolom ismerősökhöz fogsz menni és ők majd bemutatják neked a saját barátaikat

De kedvesek és könnyű beilleszkedni ha akarsz, Londonban több a turista és a külföldi mint a brit ezért ott nagyon sok fajta ember lesz, biztos bee tudsz illeszkedni mert a sokfajta ember között megtalálod majd hogy neked ki szimpatikus

4 hónap nem sok idő

jó beilleszkedést és jó szórakozást

2012. szept. 6. 17:15
 2/5 A kérdező kommentje:

Szerinted nincsen különbség az amerikai és a brit kiejtés között?Gondolom ezt tréfának szántad.Számomra sokkal nehezebb megérteni az angol filmeket.De nem tudom mennyire lehet megszokni.(Az amerikai angol sokkal érthetőbb)

Nem ismerősökhöz megyek,hanem dolgozni,és egyedül megyek.

Lehet,hogy lesz*rnak,de ha a munkahelyen kiutálnak mert Kelet Európai vagyok,jó lenne előre tudni,mire számíthatok.Minden félét hall az ember.Egyik ismerősöm állítása szerint látott olyan táblát Londonban,hogy magyarok,cigányok,ne lopjatok :) Ez nem túl bíztató :)

VÁROK MÉG VÁLASZOKAT :) ha lehet,személyes tapasztalatokat.(mikor ki ment,mit tapasztalt)

2012. szept. 6. 17:53
 3/5 anonim ***** válasza:
A munkahelyeken a beilleszkedés csak rajtad függ! Rengeteg nemzet van Londonban, de alapjában véve teljes könnyen ve lehet illeszkedni. Nekem a kollégaim többsége angol, együtt járunk inni, focimeccsre, stb. Bunkó, elutasító emberek itt is vannak, de nem kell velük foglalkozni.
2012. szept. 6. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
40%

1. válaszoló vagyok

1.nem azt mondtam hogy nincs a két nyelv között különbség, de az nem az én bajom hogy szövegértésed 0 (egyébként szerintem hamar megszokod a nyelvet mert az angolok érthetőbben és tisztábban beszélnek)

2.azt én nem tudhatom hogy kihez hogyan mész,de ha egyedül akkor próbálj munkatársakkal barátságot kötni

keress egy olyan embert aki a legjobban hasonlít rád

3.attól még hogy vannak olyan táblák nem kell mindent komolyan venni lesznek akik b*dös cigányozni fognak mert magyar vagy (a magyarokat egyébként se szeretik), azokkal legyél akik pozitívan állnak hozzád a többieket sz*rd le

égyébként meg nem értem miért osztottál így ki amikor én csak jó tanácsokat próbálltam adni és a végére még jót is kívántam

nem tudom mi rosszat tettem hogy így nekem támadtál

ha ilyen leszel Londonban egy barátod se lesz

a támadás ellenére minden jót!

2012. szept. 6. 20:08
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én Londonban lakom. fiu vagy lány vagy?
2012. szept. 7. 01:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!