Milyen London? Milyen az emberek?
4 hónapra fogok kimenni,és érdekelne,hogy milyenek az emberek.Rengeteg információ áll rendelkezésre az interneten Londonról,de személyes tapasztalatokra lennék kíváncsi.
Hogyan fogadják a külföldieket?Kedvesek e?(Tudom,hogy nem lehet általánosítani,de van abban igazság hogy pl a magyar ember keserű,irigy,pesszimista nép.)
Mennyire nehéz avagy könnyű érteni a brit akcentust? Stb.
Köszi a válaszokat :)
nincs olyan hogy brit akcentus mert:
létezik amerikai és brit angol, más néhol a kiejtés és néha az írás is de attól még hogy két féle angol van mindegyik rendes nyelv és és a Londoniaknak semmilyen akcentusuk nem lesz csak akkor fogsz akcentust hallani ha egy pl írel beszélsz
az emberek lesz*rják hogy te ott vagy, mindenki teszi a dolgát és éli az életét
gondolom ismerősökhöz fogsz menni és ők majd bemutatják neked a saját barátaikat
De kedvesek és könnyű beilleszkedni ha akarsz, Londonban több a turista és a külföldi mint a brit ezért ott nagyon sok fajta ember lesz, biztos bee tudsz illeszkedni mert a sokfajta ember között megtalálod majd hogy neked ki szimpatikus
4 hónap nem sok idő
jó beilleszkedést és jó szórakozást
Szerinted nincsen különbség az amerikai és a brit kiejtés között?Gondolom ezt tréfának szántad.Számomra sokkal nehezebb megérteni az angol filmeket.De nem tudom mennyire lehet megszokni.(Az amerikai angol sokkal érthetőbb)
Nem ismerősökhöz megyek,hanem dolgozni,és egyedül megyek.
Lehet,hogy lesz*rnak,de ha a munkahelyen kiutálnak mert Kelet Európai vagyok,jó lenne előre tudni,mire számíthatok.Minden félét hall az ember.Egyik ismerősöm állítása szerint látott olyan táblát Londonban,hogy magyarok,cigányok,ne lopjatok :) Ez nem túl bíztató :)
VÁROK MÉG VÁLASZOKAT :) ha lehet,személyes tapasztalatokat.(mikor ki ment,mit tapasztalt)
1. válaszoló vagyok
1.nem azt mondtam hogy nincs a két nyelv között különbség, de az nem az én bajom hogy szövegértésed 0 (egyébként szerintem hamar megszokod a nyelvet mert az angolok érthetőbben és tisztábban beszélnek)
2.azt én nem tudhatom hogy kihez hogyan mész,de ha egyedül akkor próbálj munkatársakkal barátságot kötni
keress egy olyan embert aki a legjobban hasonlít rád
3.attól még hogy vannak olyan táblák nem kell mindent komolyan venni lesznek akik b*dös cigányozni fognak mert magyar vagy (a magyarokat egyébként se szeretik), azokkal legyél akik pozitívan állnak hozzád a többieket sz*rd le
égyébként meg nem értem miért osztottál így ki amikor én csak jó tanácsokat próbálltam adni és a végére még jót is kívántam
nem tudom mi rosszat tettem hogy így nekem támadtál
ha ilyen leszel Londonban egy barátod se lesz
a támadás ellenére minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!