Ukrajnába hány doboz gyógyszert és tampont vihetek saját használati célra ami még nem minősül eladásnak,3 hónapra megyek?
Figyelt kérdés
Én 3 doboz tampont szeretnék vinni de engedik? Nem fogják azt mondani nekem a vám részen hogy nem vihetek át ennyit mert csak annyit vihetek át ami az útra kell 2-3 db mert úgyis vehetek Ukrajnában is? De nekem már megvan vásárolva és nem szeretnék ott vásárolni ha már megvettem itt. Gyógyszert azt tudom hogy nem lehet átvinni csak bontott dobozban 2-3 szem fájdalomcsillapítót. De tampon az nincsen meghatározva hogy mennyit használhatok ha rajtam múlik akkor óránként is akár. Ha felbontom mind a 3 dobozt akkor át engedik nem?2012. szept. 1. 13:32
1/2 anonim válasza:
Te vagy az aki ki akar szökni a kisfiával Ukrajnába?:D
2/2 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet. Miért kellenne elvámoltatni 3 doboz tampont? Komolyan azt hiszed, hogy a vámosok ilyen dolgokra vannak rákattanva? Senkit nem fog érdekelni az a 3 doboz tampon. Gyógyszert is lehet vinni, nekem még soha nem szóltak érte. Annyi, hogy ha erős gyógyszert szedsz amiben erős hatóanyag van, akkor igazolnod kell, hogy saját használtra van (orvos vagy recept). (Nekem a migrénre való gyógyszereimre sem kérdeztek még rá).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!