Szerbia mennyire biztonságos?
Most szerdán stoppoltam Görögországból haza, elmentem az a "veszélyes" Koszovó melletti részen is, semmi bajon nem volt. Délen az emberek nagyon barátságosak, megkínáltak étellel, itallal, pénzzel amikor hallották hogy stoppolok. A mesékből viszont hallom hogy vadabbak is, ha valami baj van a családban (dróga, megcsalás...) akkor sokszor fegyverrel oldják meg, de mondjuk téged mint turistát ez egyáltalán nem érint.
Vajdaságban el sem tudom képzelni hogy valami bajod eshetne, a bűnözés általában lopás (üzletek, benzinpumpák, kocsik), olyasmi hogy az utcán megtámadjanak csak akkor történik ha nagyon hülye vagy szerencsétlen vagy. Mondjuk szerintem Budapest sokkal veszélyesebb mint bárhol Szerbiában, pl. még Belgrádban sem raknak rácsokat az ablakokra és ajtókra az emberek, ami Budapesten pedig nagyon is elterjedt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!