Római utazás? (sürgős)
Én gyerekkoromban voltam vonattal és rohadt hosszú út volt. Én a helyedben azért szétnéznék a repülőjegyárak között is, mert én pl. pár hete jártam meg 4.000,- Ft-ból, annyiért pedig nem érdemes a vonaton zötykölődni egy teljes napot.
A FIP jegyet biztosan nem kell az állomáson érvényesíteni, főleg, hogy nem is ott szálltok fel a vonatra, hanem idehaza.
Szerintem egy napra is el lehet menni (most én is annyit voltam), de nyilván nem lehet mindent megnézni, de arra elég, hogy fő látnivalókat megnézzétek és kicsit beleszagoljatok a városba.
Gyalog is elég jól bejárható a város, bár én vettem napijegyet és mikor fáradt voltam már, akkor inkább metrózgattam.
Az árak kb. duplája, mint idehaza, pl. a pizzák olyan 10 EUR körül vannak, egy félliteres kóla a boltban 1,5 EUR.
Nyilvános WC nem sok van, egyedül a metróállomásokon láttam automatát. Én az étteremben, illetve egy Burger King-ben oldottam meg a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!