Lakas/hazvasarlas Angliaban?
fú, igen, valami van, hogy ha van otthon ingatlanod, akkor valami más vonatkozik. de azt hiszem, ez csak annyi, hogy az illeték más, de x. összeg (nem tudom, mennyi) alatt amúgy se fizetsz illetéket. az nem számít, hogy örökölt-e, de azt nem tudom, hogy számít-e, hogy már nincs.
a hitelelbírálás külön nem tudom, meddig tartott, mert így minden egyben volt. de pl. azért csináltattam hitelkártyt, és használtam néha )persze, mindent visszafizetve időben), hogy legyen hiteltörténetem. szóval, érdemes csináltatni, vagy hitelre megvenni valamit, és akkor van ilyen. mert ha nincs, akkor nem adnak, mert nem látják, hogy milyen megbízható vagy..tiszta röhej. nekem addig azrét nem volt hitelkártyám, mert eszembe nem jutott olyan pénzt költeni, ami nins, de ez rossz referencia náluk...
Koszonom valaszod,ha nem banod kerdeznek meg:)
Mi sem vennenk fel hitelt,mert nincs ra szerencsere szuksegunk,de hallottam mastol is hogy valamit kell venni megis a hazvasarlas elott.
Ez mekkora osszeg kell hogy legyen korulbelul?
Megegy...
Hallottam valami olyasmit,de ez nem vilagos teljesen a neten sem all nekem ossze a kep ezzel kapcsolatban,hogy a haz alapjat is meg kell venni free old,mert kulonben visszaszall az elozo tulajra...Neked volt ilyen?koszi:)
nos, az elsőre: a hitel tökmindegy, elég, ha csináltatsz egy hitelkártyát, és néha azzal vásárolsz be (de mindig időben visszafizeted, ezt be is állíthatod neten, hogy mindig direct debiten utalódjon vissza a hitelkártyára). nekem se volt hitelre semmim, csak ennyit csináltam.
a freehold -leasehold: a ház szokott lenni a freehold, amikor a föld, amin áll, is a tied. a leasehold a lakás, ami benne van egy épületben, akkor maga az épület általában más tulajdona (mondjuk, a councilé, mint itt). de a lakások tulajdonosai meg is vehetik. a leasehold az, amit megveszel szintén lakásvásárlásnál (szóval, a bérleti jogot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!