Kezdőoldal » Utazás » Európa » Hol találok olyan oldalt, ami...

Timido kérdése:

Hol találok olyan oldalt, ami megmondja, mennyibe kerül az út? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Hogy például beírom, Budapest - Barcelona, és megmondja hogy hány euró, hol áll meg, meg ilyenek? A legfontosabb az ár lenne, hogy tudjam. A válaszokat előre köszönöm!
2009. júl. 19. 17:13
 1/5 anonim ***** válasza:
Mivel akarsz utazni?
2009. júl. 19. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
A helyedben a Wizzair oldalán nézném. Nemrég vettem repülőjegyet szeptemberre Budapestről Barcelonába, illetékkel együtt 9000 Ft volt. Nem áll meg sehol, felszáll Budapesten és leszáll Barcelonában. Van buszjárat is, azt a Volánbusz oldalán tudod megnézni, de nem ajánlom, mert marha fárasztó. Közvetlen vasútjárat tutira nincs, többször, különböző országokban kell átszállni, így nemigen találsz olyan oldalt, ami az árat összegzi neked.
2009. júl. 19. 17:56
 3/5 A kérdező kommentje:
Vonat, a repülőtől nagyon félek. veszélyes?? áá rettentően tartok tőle.
2009. júl. 19. 17:58
 4/5 A kérdező kommentje:
megnéztem, de én mindenhol ilyen 50. ezreset találok. :O te milyet kerestél? én nem igazán értek a repülőkhöz.
2009. júl. 19. 18:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Repülővel mennék. Gyors, kényelmes, és megkockáztatom hogy olcsóbb is. Veszélyesnek meg nem veszélyes, egy évben lezuhan 1-2, de sokszor egy sem, csak hát szeretik felfújni azt a néhány esetet és hetekig beszélni róla...
2009. júl. 22. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!