Kezdőoldal » Utazás » Európa » Érdemes most kiköltözni munka...

Érdemes most kiköltözni munka miatt Angliába? 600font elég hozzá? Van munkalehetőség vagy már telített a piac?

Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 16:59
1 2
 11/19 anonim válasza:

1300 fontnal átvertek

Londonban 280 ért tudok /hó lehet számolni!

2012. aug. 7. 16:14
 12/19 anonim válasza:

Elsőnek igaza van

Nyelvtudással akár másnap lehet munkád.

Annélkül elég nehezen.

"It" az elég király fizu lehet itt sem éppen rosz.

Én eletcónikai iparba mennék de nicsnen hozzá angolom:(

2012. aug. 7. 16:17
 13/19 A kérdező kommentje:

anaiszanaisz:

"Én sem értem, bocsi :) Először beírsz hazugságokat, hogy adjunk tanácsot..."

Beírtam hazugságokat, mert kíváncsi voltam, hogy erre érkezik-e 1-2 válasznál több.. és érdekes igen, mert meg lehetett mondani a frankót, hogy maradj otthon..

"aztán még leszidsz, hogy na, bezzeg arra válaszolunk."

Nem, nem szidtam le senkit és ha így is jött le, nem azért, mert arra válaszoltatok ami ki van írva, hanem azért, mert erre jött igazán csak válasz, mert itt meg lehet mondani a frankót!

"és a legfurcsább, hogyha már csomó kinti tapasztalatotok van, akkor mi a fenének kérdezel?"

Nincs angliai tapasztalat! Minden ország különbözik, mint ahogy Magyarország se Anglia! A munkahelyek száma és a fizetés kevesebb Magyarországon! Ugyan ez igaz más különböző országra is!

"Bocsi, nem akarok dúrva lenni... de csodálom egyáltalán, hogy még erre is válaszoltak neked."

Semmi baj! Én köszönöm, hogy te is hozzá szóltál! :)

Sok sikert az életben neked is és kitartást mindenhez!

2012. aug. 7. 22:10
 14/19 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hasznos választ és sok sikert és kitartást kívánok! ;)
2012. aug. 7. 22:17
 15/19 anonim ***** válasza:
35%
basszus, minek írsz hazugságot? és mit csodálkozol, és vagy kiakadva, ha megírják az igazságot, nevezetesen, hogy angol nyelvtudás nélkül ne gyere ki? még azzal is nehéz most munkát szerezni, Anglia szarban van, egyáltalán nincs az, mint pár éve, hogy kijössz, és másnap dolgozol, nyelvtudás nélkül. angoltudással sem, nemhogy anélkül. max. ha biztos munkára jössz ki, mint én jöttem, vagy ha orvos vagy, vagy IT-s, ilyesmi. 600 font meg még itt északon is nudli, nemhogy lentebb, kapásból a szállás kauciójára elköltöd.
2012. aug. 10. 19:35
 16/19 A kérdező kommentje:
Utolsó! Jesszusom! Te még mindig nem fogtad fel amit írtam.. nem baj.. Olvasd át még 10x! Hátha sikerül és akkor nem írsz ilyen butaságot! :) Ezzel alátámasztod amit írtam, hogy csak a negatívot látják meg az emberek (tisztelet a kivételnek), nem pedig a lényeget és a negatívra válaszolnak csak! Nem azon csodálkoztam, hogy megírták, hogy angol nélkül nincs meló és 600font nem elég EMBER!
2012. aug. 10. 19:48
 17/19 A kérdező kommentje:
Sikerült melót és szállást találni 4 nap alatt! ;) Már dolgozunk! Aki hasznos választ adott annak még egyszer köszönöm!
2012. aug. 24. 20:23
 18/19 A kérdező kommentje:
20.-án érkeztünk ;)
2012. aug. 24. 20:24
 19/19 anonim válasza:

osztom a kerdezo kommentjeit...itthon ki van ehezve a magyar, hogy beolvasson a masiknak, lsd. politika, ahol nagyobb energiat fektetnek a sajtoba, mint sem a kampanypenzeket is gazdasagra forditanak.

Mindig csak a szarba fektet energiat a magyar...de abba rengeteget...(

2013. márc. 15. 04:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!