Longyearbyenben mi a fenét lehet csinálni? Nem őrülnek meg ott az emberek?
Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 15:20
2/6 anonim válasza:
Párom nagyon szeretne elmenni oda. Szerintem elég sok turista van (legalábbis a lakossághoz képest). Sokan mennek oda jegesmedvéket megfigyelni.
Hát valószínűleg nem túl zsúfolt ott az élet, de északon sok ilyen kisváros van. Vannak akik szeretik a nyugalmat, gondolom nekik nem hiányzik egy egy nagyváros nyűzsgése. Gondolom kicsit olyan, mint a miért éppen Alaszka filmben.. Szerintem ott is dolgoznak az emberek plusz tv, internet, mozi, étterem stb. szerintem ott is van.
3/6 A kérdező kommentje:
Spitzbergák, jóval az Északi-sarkkörön túl. Szeretnék egyszer oda eljutni, mert lenyűgöző egy hely, de élni azért nem tudnék ott. Nyáron is csak Max. 10 fok van, de általában hűvösebb. Éjjel most már csak 2-3 °C. Norvégiához tartozik egyébként.
2012. aug. 3. 17:29
4/6 A kérdező kommentje:
Persze, megvannak ezek a lehetőségek, de azért mégiscsak zord az időjárás, szinte állandó a szél. Én is elutaznék egy-két hétre, de csak télen, amikor sötét van és hideg. Bejönne az ottani időjárást, csak nem egész évben. :D
2012. aug. 3. 17:41
5/6 anonim válasza:
Oda én is elmennék szívesen, pár hónapra :D Imádom az olyan időjárást, és biztos gyönyörű maga a hely is.
6/6 A kérdező kommentje:
ÁÁ, nem hiszem el mit álmodtam. :D Megvettem a busz vagy vonatjegyet Longyearbyenbe, és már nagyon izgultam, hogy mikor indulhatok. Összepakoltam meg minden, vártam hogy indul. Olyan zavaros volt az egész. Egyedül mentem volna, végül viszont megkérdőjeleztem, hogy jó ötlet-e. Majd felkeltem 9 óra körül, és már bizonytalan voltam, hogy menjek-e. Majd fél 11-kor felkelve rádöbbentem, hogy nem is tudnék menni, főleg nem vonattal. :DD :(
2012. aug. 5. 13:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!