Kézi poggyászban lehet folyadékot szállítani tudom de maximum 100ml lehet úgy írják, az eredeti flakon 200ml-es abban mondjuk 50ml hajvasaló folyadékot lehet- e vinni kézi poggyászban+a krémeket ami tégelyenként 50ml? Köszönöm Pandi
nem, nem lehet 200 ml-sben 50 millit vinni. azt nem tudja senki se megmérni. 100 millis flakon lehet a legnagyobb. a nagy nem is férne bele az 1 literes tasakban, amibe minden folyadékot bele kell tenni.
szerintem próbálj lemondani erre a pár napra a hajvasalóról, szerintem a facebookon el fogják neked nézni, ha a nyaralós képeken nincs kivasalva a hajad
okés :))
üresen szabad vinni, én pl. a vizes üveget betettem üresen, és becsekkolás után megtöltöttem a mosdóban. bevallom nem szerettem volna tranzitban 600 ft-ért 0,5 l ásványvizet venni
Köszi a választ ismételeten:)
Hogy mérjem a kézipoggyászt?55x40x20?mindenki mást mond:)
55x40x20 magasság, széllesség, mélység
Én kézfertőtlenítőt akartam felvinni, de előtte kiöntöttem a felét, még is elvették, mert 110ml volt a flakonra írva...
igen, az a méret, mait az 5-ös mond, de trükkös a dolog, mert ha puha a táska, akkor nem baj, ha pár centivel nagyobb.
én egy 60x45x25-össel utaztam ,de mivel nem volt megtömve, ezért szépen átment a kereten, még át si esett rajta. csak a kemény táskánál car, mert az beszorulhat, ha nagyobb. láttam olyat, aki alig tudta kiszedni, úgy beleszorult, szépen félre is állították, szerintem befizetteték vele a 60 eurónak megfelelő összeget
A méretekre nagyon figyelj, mert mostanában nagyon szigorúan veszik legtöbbször, van erre a célra egy ilyen vas bőröndforma, amibe sokszor bele kell tenni a poggyászt, ha bele tudod tuszkolni felviheted, ha nem akkor nagy összegért fel kell add.
És összesen lehet felvinni 100 ml-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!