München tényleg iszonyatosan ronda város?
Figyelt kérdés
Képek alapján nekem szépnek tűnik, viszont itt gyakorikérdéseken már többször is olvastam, hogy mennyire undorítóan ronda város, viszont annyira tiszta, hogy az egész steril, nem látni szemetet az utcán.2012. júl. 27. 16:55
11/12 anonim válasza:
München fantasztikus város, gyönyörű régi épületekkel, tiszta és ápolt parkokkal és utcákkal, hangulatos éttermekkel és szórakozóhelyekkel. Tetszik az ottani emberek mentalitása, teljesen eltérő, mint a mienk... Tavaly nyáron jártam ott, nem tagadom, szerelmes lettem abba a városba, a mai napig vágyom vissza oda... Ha lehetőséged van. ne hagyd ki!!!!! :)
12/12 anonim válasza:
Dehogy igaz! Én már voltam, és nekem nagyon tetszett! *-* Nagyon szép város óriási (gyönyörű) parkokkal!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!