A nemzetközi vonatok tisztábbak mint az itthoniak? Vagy a mosdó wc ugyanolyan undorító mint a hazai szerelvényeken?
Figyelt kérdés
2012. júl. 26. 16:19
1/5 anonim válasza:
Igen, bár attól is függ hova utazol. De tisztább!
2/5 anonim válasza:
Spanyolországban utaztam AVE vonattal, ott akár le is nyalhatnád a vécédeszkát. Fülhallgatót, magazint osztogattak, hallgathattál zenei és kulturális adókat, nézhettél filmet. Két és fél óra volt a Madrid és Málaga közötti majdnem 600 km. Nálunk meg 80 km-et mennek ennyi idő alatt. Amit nálunk vasútnak neveznek, az köszönőviszonyban sincs a nyugat-európai vasúti szolgáltatással.
3/5 anonim válasza:
Másik hasonló élményem, amikor Zágrábba mentem Budapestről. Felszálltam a vonatra, a szokásos retek, gondoltam, hát ez van, végül is a volt Jugoszláviába megyek. Aztán a Balaton közelében jött a kalauz. Elvette a jegyem, látta, hogy Zágrábba megyek, mondta, hogy nagyon gyorsan menjek előre a vonatban néhány kocsit, mert ezeket nemsokára lekapcsolják. Kérdeztem, honnan fogom megismerni, hogy jó helyen vagyok-e. Mondta, hogy ne aggódjak, nem lesznek kétségeim, ha elértem a nemzetközi kocsikat. Hát nem voltak. Ég és föld! :D
4/5 anonim válasza:
Én azért azt mondanám, hogy még a magyar IC kocsik és a mezei személyvonatok mellékhelységei között is ég és föld különbség van. Legalábbis én így tapasztaltam.
5/5 anonim válasza:
Mi Salzburgba mentünk vonattal. Ott is kultúráltak voltak a WC-k.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!