Kezdőoldal » Utazás » Európa » Sarti-Kitsa apartman-vélemény?

Sarti-Kitsa apartman-vélemény?

Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 14:33
 1/2 anonim ***** válasza:

Én másikban voltam ,de ahogy elnéztem majdnem ugyanaz mindegyik .

Szal ezek nem olyan rosszak, szerintem.

2012. júl. 25. 18:50
 2/2 anonim válasza:

Sziasztok!

Mi 2017 augusztus végén nyaraltunk a Kitsa apartmanban. Az elmúlt nyaralásaink legrosszabb minőségű apartmanjához volt szerencsénk.

Valahol azt írták róla, hogy tágas. Az ágyak mellett 40 cm távolságra már a fal van. A belmagasság 2,4 m. Egyetlen szék fért el a konyhában. A szobákban egy-egy kéttenyérnyi asztalka fér el, szék nem.

Az öt embernek egy 50 literes villanybojler áll rendelkezésre a mosakodásra. A fürdőszobáról nem véletlenül nincsen fent fotó az ajánlatokban... Kritikán aluli! Vízkőoldót még sosem használtak benne, negyven éves pipere polc és koszos csempe. A fürdőben lévő wc embertelen büdös csatorna szagot árasztott, szerencsére nem folyamatosan. A zuhanyzást a wc csésze és a mosdó kagyló közti 30 cm széles területen kell megoldani.

Ami csodálatos volt, hogy a parttól valóban egy köpésre van. Viszont több száz apartman van a víztől ilyen távolságra de normális körülményekkel.

A háziak mosolygósak, különösebb figyelmet nem szenteltek nekünk (se). A ház Sarti központjában van, így hajnal háromig kizárólag csukott nyílászárók mellett lehetséges az alvás, nem a bulizó fiatalok miatt, hanem az éjszakai kipufogó nélküli robogók/motorok miatt. Reggel hattól pedig az áruszállító teherautók pöfögnek végig az apartman előtt.

Összességében Sartit ajánlom nyaralásra de A Kitsa apartman, amíg fel nem újítják, egyértelműen nem üti meg azt szintet amit európai szemmel elvár az ember. Egy telefon beszélgetést meghallva, más üdülőtársam is elégedetlen volt a szállás minőségével.

Remélem segítettem a válasszal!

2017. szept. 4. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!