15 éves kor felett, lehet szülői engedéllyel repülni egyedül?
Figyelt kérdés
fapados cégeknél, ha ez számít valamit. már betöltötte a 15-öt, akiről szó van. csak mert mindenhol mást olvasok, van ahol azt írják hogy 14 felett, van ahol 16...2012. júl. 22. 14:33
1/8 anonim válasza:
Bármikor lehet, egész kis gyerekek is repülnek egyedül.
A légi kísérők figyelnek rá, átadják a reptéren a fogadó személynek őket, és kész.
2/8 A kérdező kommentje:
mindenképpen kell egy 15 évesnek a légitársaság kísérete? csak mert az is csak plusz pénz, és nem buta, meg tudná oldani egyedül is...
2012. júl. 22. 14:58
3/8 anonim válasza:
Amit az első válaszoló ír, az nem biztos, hogy a fapadosokra is igaz.
A konkrét légitársaság szabályait kell megnézni!
4/8 A kérdező kommentje:
WIZZ AIR:
"14 évnél fiatalabb gyermekek csak 16 éves vagy annál idősebb felnőtt kíséretében utazhatnak, aki teljes felelősséget vállal a gyermekért. "
tehát 15 évesen ennél a cégnél utazhat mindenféle kíséret nélkül?
2012. júl. 22. 15:19
6/8 anonim válasza:
Mintha nem magyarul lenne az idézett mondat...
7/8 anonim válasza:
Ha te is megtaláltad a választ, akkor minek kiírni kérdést?
Ne mondd nekem, hogy nem érted, ami le van írva!
A válasz: igen, repülhet!
8/8 A kérdező kommentje:
a választ a kiírás után találtam meg... és gondoltam megkérdezem hogy jól értelmezem-e, hogy biztos legyen a dolog.
2012. júl. 23. 09:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!