Így érdemes lesz kiköltözni Londonba? (bővebben lent)
Kezdjük azzal,hogy a magyar érettségid itt kint Angliában semmit nem. Csak érettségivel nem sok esélyed lesz.
Leírtál 4 szakmát. A gond az,hogy egyszerre nem fogod tudni megcsinálni ezeket.
A másik gond az,hogy a szakmák amiket választottál így semmit nem érnek.
-gyógymasszőr. Ide rendkívüli jó angol nyelvtudás, gyakorlat, ismeretség, vendégek kellenek. Angol referencia, angol vendégek kellenek.
- web programozó. Nem értek ehhez a szakmához,de kizártnak tartom,hogy sima okj programozóra lenne szükségük amikor már tele van a piac olyan szakemberekkel akiknek mindenféle vizsgák, végzettségük van ehhez a szakmához kapcsolódva.
- Pedagógiai Asszisztens. Ez azért elég tág. DE ide ez sem lesz jó,mert kellenek majd külön vizsgák itt kint..Szintén nagyon jó nyelvtudásra van szükség,és angol munkareferenciára.
- Általános Ápoló. ez az egy szakma amivel lenne esélyed. De itt kint sem leányálom ez a szakma. Akárcsak otthon itt kint is a nővéreket kevésbé becsülik meg.
Igen azt sejtettem hogy sajnos az ápolói a legbiztosabb... A web programozóira azért gondoltam mert azt hallottam hogy az informatikai munkások keresettek és a tudás többet számít a végzettségnél. Meg hogy érdemesebb ráfeküdni egy témakörre mondjuk Javara, és úgy már rögtön vállalhatóbb a dolog. Amit amúgy azért tanulnék mert kedvem lenne hozzá az a masszőrködés. Szerintem a nyelvet leszámítva a vendégkör kiépítése kb ugyan olyan nehéz lenne mint Budapesten.
Na most mindent nagyon kimagyaráztam, de ezek az elképzeléseim!:D Igyekszem nem konok lenni. Köszi hogy válaszoltál!
A webprogramozáshoz is erős angol nyelvtudás kell.
Én inkább azt javaslom hogy válassz egy olyan okj szakmát ami közel áll hozzád és tanuld azt + feküdj rá az angol nyelvre (vannak rendkívül jó tanfolyamok stb)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!