Kezdőoldal » Utazás » Európa » Berlin tényleg olyasmi, mint...

Berlin tényleg olyasmi, mint New York, hogy "sohasem alszik"?

Figyelt kérdés
Olvastam, hogy pl. hétvégén a metró egész éjjel jár.
2012. júl. 20. 00:15
 1/5 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem azért nem.

Budapesten is jár a 4-6-os villamos éjjel-nappal, mégsem hasonlítanám Bp-hez, bár építészetileg állítólag vannak hasonlóságok.

2012. júl. 20. 00:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
mármint mégsem hasonlítanám NY-hoz.
2012. júl. 20. 00:44
 3/5 A kérdező kommentje:
Jó, de a 4-6-os és a metróhálózat között van különbség.:D
2012. júl. 20. 00:56
 4/5 anonim válasza:
100%

mi az h párizs? mi az h róma? milánó? london?...

ami az amerikaiaknak ny az az európaiaknak berlin. berlin a művészeti világ központja. ott az emberek többsége művész, és míg magayrországon valaki bekerül a hírekbe mert meztelen felsőtesttel átment a margit hídon addig berlinben játkálhatsz mesztelen az utcán... az egy őrült város. európa new york cityje. és sosem alszik azt szerintem a bulikra értik. hosszabb nyitvatartással.

2012. júl. 20. 01:35
 5/5 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem ezt a "sohasem alszik" közhelyet kb a világ összes többmilliós nagyvárosára el lehet sütni (igen, még akár Budapestre is).
2012. júl. 20. 10:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!