Olasz, Szlovén vagy Horvát tengerpart közelében (Nászút)?
Hello!
Segítséget kérnék tőlletek. Horvát vagy Szlovén vagy Olaszországba szeretnénk menni, tengerpart közelében kb-50-60.000-et tudnánk rászánni a szállásra, semmi ellátásra nincs szükségünk csak egy 2 személyes szobára fürdővel 1 hűtővel...
AUG17-től 22IG tehát 5 éjszaka... Más időpont nem jó mert Esküvő Után tervezzük kis nászutnak...
Ha lehet tapasztalatok is jöhetnek...
ELőre is Köszönöm a gyors válaszokat!!!
Horvát tengerpart kijön ennyiből, szerintem az olasz nem. A Horvát is gyögyörő. Rijeka nincs messze, szép környék.
Oda elindulhattok szállás nélkül is, lesz ami lesz.:)
POREC-et néztük ki Horvátországban. Talán a legolcsóbb amellett hogy szépnek tűnik...
Mit szóltok hozzá? Szállást esetleg tud-e valaki?
üdv
booking.com-on én nem igazán találtam igazán olcsó szállást sőt a tieteket se találtam mar meg rajta... de még csak megközelíthetőt sem...
mi 40 Euróért kaptunk a Augusztus 20adikai hétre ami elvileg a főidő csúcsa... Porec egyik városrészében
ráadásul mi csak 5 napra akarunk menni és azt is meg tudták oldani... utazási irodában pl azt a választ kaptuk hogy sajnos csak szombattól szombatig vannak turnusok nekünk pedig hétfőtől kellet szombatig..
Mi itt nézelődtünk még nem merek semmit mondani előre de korrektnek tűnik a kapcsolatfelvételi lehetőség..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!