Erasmussal melyik félévben érdemes kimenni?
Én mindenképpen az őszi félévet ajánlom az alábbiak miatt:
- Először is karácsonyi szünet miatt sokkal hosszabb, mint a tavaszi.
- Ha megtetszik (megfog) az Erasmus élet, az őszi félév közepén kérvényezheted, hogy maradnál még egy fél évet (és nagy esetben engedélyezik is).
- Szeptemberben még mindenhol jó az idő, viszont tavaszi félévnél hidegben startolsz.
Tavasznál az a jó, hogy kitoldhatod az ottmaradást egy nyaralással egész nyárra.
Végül pedig egy Erasmus miatt gondolkodás nélkül halassz a suliban, ha arról van szó. Soha vissza nem térülő az az élmény. :)
Én is ebben a dilemmában vagyok, de én tavasszal szeretnék, de mivel én valószínű, hogy csúszom, én majd 3.ba megyek vagyis a 6, félévben, ha úgy jönnek össze a dolgok ahogy tervezem, bár az sem úgy szokott lenni...:P
Amúgy én pont a nyaralás miatt gondoltam a tavasztit, imádom a nyarat, meg a karácsony macerás, mert azt hallottam akkor a karácsonyi haza + vissza utat is magadnak kell fizetni, én speciel még azt sem tudom honnan szedem össze a pénzt rá, de nem akarom kihagyni életem talán egyetlen lehetőségét, hogy kijussak külfödre.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!