Mit érdemes megnézni Rab szigeten?
Szia. Én tavaly nyaraltam Rab szigeten. Mindenképpen ajánlom a Lopári srtandot, itt homokos a part, nagyon lassan mélyül és körülötte hegyek vannak, valamint itt a víz meleg. Aztán van még egy srtand a Suha Punta, ez is gyönyörű, itt már méllyebb a víz és itt köves az alja, de itt a víz hidegebb.
Rab városban vannak egész napos séta hajózások és a hajó legénysége közül az egyik srác magyar. Én voltam egy ilyen egész napos hajókiránduláson ha jól emlékszem 100 kuna a jegy ebben van egy ebéd is. Ezen a hajó úton egy öbölbe voltunk ahol az ezüst tó kincse című filmet forgatták, a tenger alján látni lehetett egy világháborús hajót, aztán ellátogattunk egy börtön szigetre, érdemes megnézni, hogy hogyan tartották a fogjokat. Majd végül átmentünk a szomszédos Krk. szigetre a Baskai strandra ami szuper!! Visszafelé pedig a hajóról lehetett ugrálni a tengerbe.
De minden nap más hajóutak vannak, volt olyan is ami egy delfin rezervátumba ment.
Rab városban a kikötőben van egy üvegfenekű hajó is, na ezt abszolút nem ajánlom, a tenger alján nincs semmi csak tengeri sün meg tengeri uborka. Csak pénz kidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!