Bibione-ben van olyan tengerparti resz, ami nem magantulajdon? Lehet ott egyedül setalgatni? Esetleg fürdeni?
A világítótorony, a hosszú strand bal oldali részének a legvégében van, ha szemben állsz a tengerrel.
Kocsival tilos behajtani!
(Ha elkapnak, akkor kemény büntetés van)
Ahol a többiek is leparkolnak, onnan néhány órás séta...
Van 4 resz,pontosan a neveiket nem tudom,de ha nem szereted a nagy hullamokat es nem szeretnel furdeni akkor keruld el azt a reszt,ahova ugy kell bemenni , hogy egy ilyen haz fele van ... Ott eleg nagy hullamok voltak , raadasul kijottek vagy 10 metert:/ de viszont itt millionyi kagylo van,de inkabb csak kicsik,kozepes meretuek,nagyokat en nem talaltam,csak vagy 1-et,2-t.. Pedig ket vodornyi kagylot szedtem:) Gumicipot nyugodtan vihetsz,mert en is beleleptem egy tengerisunbe,es hat.. FAAJT!:( jobb az elovigyazatossag!:) este 6-7-tol fullig vannak az utcain,szol a zene meg minden.. De ez szerintem tok jo!!:D A tenger szep, tiszta , a viz mindennap 25-26 fokos volt (6 napig voltunk:d) , es egesz heten gyonyoruen sutott a nap,36-37 fok volt.Es meg este 8 orakor is 26 fok volt,szoval keszulj fel a nagymelegre,gondolom szeptemberbe se lesz hideg:) Ja ,egyebkent mi 3 hete voltunk..:) Ha meg valamit megszeretnel tudni , irj nyugodtan!:)
Jo nyaralast kivanok!
Köszi!!Es pontosan merre van ez a resz???A vilagitotorony fele??
Van Bibioneban ilyen kis butik?Olasz ruhakkal es cipökkel???Draga??Kivancsi vagyok ra...
Jajjj, az idö miatt en annyira felek, nem szeretnem, hogy rossz idö legyen. :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!