Kezdőoldal » Utazás » Európa » Bibione-ben van olyan tengerpa...

Bibione-ben van olyan tengerparti resz, ami nem magantulajdon? Lehet ott egyedül setalgatni? Esetleg fürdeni?

Figyelt kérdés
Ilyen elhagyatott reszre gondolok.Vagy esetleg valahol a közelben????

2012. jún. 29. 10:49
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. jún. 30. 06:10
 12/19 anonim ***** válasza:

A világítótorony, a hosszú strand bal oldali részének a legvégében van, ha szemben állsz a tengerrel.

Kocsival tilos behajtani!

(Ha elkapnak, akkor kemény büntetés van)

Ahol a többiek is leparkolnak, onnan néhány órás séta...

2012. jún. 30. 10:44
 13/19 anonim válasza:

Van 4 resz,pontosan a neveiket nem tudom,de ha nem szereted a nagy hullamokat es nem szeretnel furdeni akkor keruld el azt a reszt,ahova ugy kell bemenni , hogy egy ilyen haz fele van ... Ott eleg nagy hullamok voltak , raadasul kijottek vagy 10 metert:/ de viszont itt millionyi kagylo van,de inkabb csak kicsik,kozepes meretuek,nagyokat en nem talaltam,csak vagy 1-et,2-t.. Pedig ket vodornyi kagylot szedtem:) Gumicipot nyugodtan vihetsz,mert en is beleleptem egy tengerisunbe,es hat.. FAAJT!:( jobb az elovigyazatossag!:) este 6-7-tol fullig vannak az utcain,szol a zene meg minden.. De ez szerintem tok jo!!:D A tenger szep, tiszta , a viz mindennap 25-26 fokos volt (6 napig voltunk:d) , es egesz heten gyonyoruen sutott a nap,36-37 fok volt.Es meg este 8 orakor is 26 fok volt,szoval keszulj fel a nagymelegre,gondolom szeptemberbe se lesz hideg:) Ja ,egyebkent mi 3 hete voltunk..:) Ha meg valamit megszeretnel tudni , irj nyugodtan!:)

Jo nyaralast kivanok!

2012. aug. 20. 08:06
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszi!!Es pontosan merre van ez a resz???A vilagitotorony fele??

Van Bibioneban ilyen kis butik?Olasz ruhakkal es cipökkel???Draga??Kivancsi vagyok ra...

Jajjj, az idö miatt en annyira felek, nem szeretnem, hogy rossz idö legyen. :S

2012. aug. 20. 09:07
 15/19 anonim válasza:
Ha gondolod privibe vagy akar itt is kuldhetek egy bibione terkepet..:) Olyan kimondottan olasz butikokat csak egyet lattam,de eleg draga. Egy bikinifelso 80eurotol kezdodik.:/ Az idotol meg ne felj,szeptemberbe altalaban ott jo ido szokott lenni. Megneztem a neten,es azt irjak hogy 1.-jen es 2-an 28-29 fok lesz,2-a,3-a pedig 30 fok
2012. aug. 22. 09:02
 16/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon aranyos vagy!Hat akkor eleg draga butikok vannak ott.De azert benezek, kivancsi vagyok. :)
2012. aug. 22. 10:51
 17/19 anonim válasza:
Egyebkent mi a hotelnek a neve amiben lesztek? Mert ha ilyen normalisabb,akkor elvileg kell hogy adjanak terkepet,nekunk is ott adtak!:)
2012. aug. 23. 00:13
 18/19 A kérdező kommentje:
Hotel Katja ****!
2012. aug. 23. 10:33
 19/19 anonim válasza:
Na vegulis hogy sikerult?:)
2012. nov. 20. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!