Transylvania az Erdély.
(Meg Észak-Karolinában is van egy, USÁban. :))
Én jelenleg is Erdélyben vagyok, ugyanis itt születtem. Erdély, a Régi Magyarország az a része amelyet 1920-ban romániához csatoltak (részletekért ott a google).
Románul Transilvania vagy Ardeal = ERDÉLY
Kedves 4., akkor most olvasgass egy kicsit: [link]
Ha még nem vetted volna észre, USÁban kb. minden európai város/földrajzi hely neve megtalálható.
Nézd meg Budapestet: [link]
Mellesleg odaírtam, hogy Észak-Karolinában lévő helyről beszélek, szóval nem tudom, hogy jön ide Pensylvania, ami egy másik állam, de mindegy...
Kedves Kérdező, ezt meg: "de azt nem válaszoltátok meg hogy hol van:D" - nagyon remélem, hogy nem gondoltad komolyan!
Ha megmondtuk, hogy Erdélyről van szó, akkor, ha ne adj' Isten, nem tudod, hogy az hol van, fogj egy térképet, és nézd meg... Megáll az ész...
ejnye-bejnye kedves válaszolók,nem irtátok oda hogy Erdély
Romániában van..sajnos 1920 ota a Trianon miatt
lehet,hogy pont akkor hiányzott a sulibol,amikor erröl volt szo
a kérdezö kérdést tett fel válaszra várva,nem ledorongolásra számitott,az az ember is lehet uninteligens,aki lenéz egy tudatlant,örülni kell hogy kérdez !van aki ennyi fáradtságot se vesz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!