Ezt így lehet fizetni?
Párommal szeretnénk elmenni októberben egy buszos kirándulásra.Gondolom,ha befizetem az utat,akkor kell valamennyit fizetni.Ha jól tudom,akkor ez általában 10 %.
Lehet olyat csinálni,hogy utána minden hónapban befizetek valamennyit?Azért nem itthon gyűjteném az összeget,mert akkor biztosan hozzányúlnánk valami miatt.Mielőtt jönnének az oltások,hogy ha nincs elég pénzünk,akkor miért akarunk nyaralni menni,elmondom,hogy még egyikünk sem volt soha sehol,ezért nagyon vágyunk már arra,hogy láthassuk a tengert.
foglaláskor általában 40% előleget kérnek, a hátralékot pedig jellemzően indulás előtt 30 nappal kell fizetni
de ha időben foglalsz, szerintem meg tudod majd beszélni az utazási irodával, hogy részletekben is fizethessetek, kérdezz rá mindenféleképp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!