Epermag kérdése:
A jövő nyáron London a cél a barátommal, de még sohasem jártunk ott és fogalmam sincs hogyan állhatnánk neki a szervezésnek! Tudnátok segíteni?
Figyelt kérdés
Először is számos honlapot nézegettem már,de sehol sem találok igazi konkrétumokat az árra vonatkozóan..nem tudom eldönteni, hogyan érné meg jobban ár és élmény szempontjából : utazási iroda ajánlatával vagy önálló szervezésben. Ha önálló szervezésbe kezdek akkor jó előre megkéne vásárolni a repjegyeket, hogy költség szempontjából jó legyen, viszont azt sem tudom eldönteni hogy ha már kint vagyunk kemping vagy hotel? Nagyon örülnék esetleg olyan emberek segítségének akik kinn gyakrabban jártak már esetleg van tapasztalatuk ez ügyben!Köszönöm előre is! :)2012. jún. 19. 22:55
1/1 anonim válasza:
Nos en kint elek mar 2honapja !mindent te intezzel egymagad ha tudsz angolul sokkal jobban jarsz! a repjegy olcso ha minel elobb foglalod! akar menjel kulfoldi honlapra repjegy foglalashoz mi mar talaltunk ugyanarra a jartara olcsobbat.a szallas nem olcso itt,de kifoghatsz egy par jot.kempinget nem tudom!viszont a kaja nem draga,meg a ruhazat sem!!persze ez igeny fuggo:) ha kell meg segitek kerdesedben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!