Ahol en lakom ott miert nincs egy magyar ember se?
Szia rakjal ki hirdeteseket uzletekbe, hogy magyarokkal ismerkednel, es irjal az iranylondon.hu es a londonimagyarok.hu oldalra is. Es a noklapja.hu (nlc.hu)oldalara is regizzel be, azt is rengetegen olvassak! Minel tobb helyre irjal, hogy hol vagy es kit keresel! Sok sikert!
Nyelvsuliba nem jarsz kint? Mert ott is tudnal fiatalokkal ismerkedni, mondjuk szerintem nem baj ha nem magyarok, mindegy milyen nemzetiseguvel ismerkedsz meg, csak jo fej legyen, birjatok egymast. A gumtree.co.uk. oldalara is irjal, hogy keresel baratokat!
En Londonban elek amugy.
jaaj, szia! En holnap lesz egy hete h stratford kozeleben, warwickshire-be jottem. Nem tudom, h esedekes-e meg hogy szeretnel magyarokkal talizni, nekem is ez a gondom mint neked, szoval en is szeretnek mar eljarkalni, meg hallani magyar szot, meg ilyenek.
O, remelem meg itt vagy...
Ha igen, jelezz nekem kerlek, es beszelhetunk!
Anita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!