Kezdőoldal » Utazás » Európa » Van valaki, aki most kint él...

Kelly123 kérdése:

Van valaki, aki most kint él Párizsban?

Figyelt kérdés
Van olyan ember közületek aki kint él most Párizsban,vagy tervezi,hogy rövid időn belül kiutazik?Vagy esetleg ismertek olyan embert?

2012. jún. 19. 11:14
 1/4 anonim ***** válasza:
A tesóm Párizsban él..Miért??
2012. jún. 19. 11:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Szeretnék kimenni oda ősz környékén dolgozni lehet,és azért jól jönne egy magyar ismerős.
2012. jún. 19. 18:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Párizsnak 20 kerülete van,és sokkal nagyobb város mint Budapest,és dupla annyian is lakják.

A tesóm 21 éves lány, de nem hiszem hogy ő az egyetlen magyar aki Párizsban él..

Abban sem vagyok biztos,hogy valaha is fogtok találkozni hacsak nem abba a kerületbe fogsz te is lakni,közel hozzá.

Én Angliában élek,és alig találkozom magyarokkal.(pedig még csak nem is Londonban élek)

2012. jún. 19. 19:05
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom,hogy Párizs nagy város,de azért jó lenne pá magyarral tartani a kapcsolatot,még ha nem is tudunk találkozni.
2012. jún. 19. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!