Kompjárat Rab szigetére?
Figyelt kérdés
Szeptemberben szeretnénk utazni Horvátországba és most keresek uticélt. Tetszene Rab szigete, de a Jadrolinija honlapján nem tudok eligazodni, se azzal kapcsolatban, honnan és mikor indul a komp, se pedig, hogy mennyibe kerülne (4 felnőtt, 1 normál méretű autó és 1 kutya). Van valakinek tapasztalata, információja?2012. jún. 18. 12:47
1/2 Antimod válasza:
Elég régen voltam ott, de ha jól emlékszem, Jablanacból megy komp.
2/2 anonim válasza:
Jablanacból megy komp, gyakorlatilag egymást érik, szóval menetrend nem nagyon van, igaz mi a nyári csúcsszezonban voltunk, de szerintem még szeptemberben is simán megy 5-10 percenként. Az árra nem emlékszem, de mi elég rég voltunk, így az nem is annyira releváns. Van egy másik kompjárat is Krk szigetről (Baska városból) Loparba, de erről nem tudok sokat, egy helyről hallottam, hogy elég megbízhatatlan, szóval azt nem ajánlanám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!