Kinek van kedve velem eltekerni Salzburg-ba?
Figyelt kérdés
19 éves lány vagyok. A barátaimnak nincs egy ilyen túrához kedve, engem azonban mindig is vonzott. Kb 7-8 nap alatt gondoltam megtanni a távot. Vissza vonattal jönnénk.
Sokszor megállnánk, nézelődnénk, nem csak tekernénk, mint a hülye. Salzburg előtti 200 km-en csomó tó van. Ott azokban mindig megmártóznánk. Nagyon szép vidék. Már egyszer jártam itt 4 éve.
Indulni valamikor a nyár folyamán. Rugalmas vagyok.
2012. jún. 15. 21:22
11/13 anonim válasza:
Érdekesen hangzik, szeretem az ilyen / hasonló kirándulgatásokat de ilyen nagy távot nem mernék bevállalni főleg bringán :S
Azért remélem sikerrel jársz, vannak itt elég bevállalós emberek. :)
12/13 A kérdező kommentje:
Ha valakit érdekel, megcsináltam a túrát. Végül családdal és barátokkal mentem, összesen 7en voltunk. 810 km lett a vége. :) Majd írok róla egy blogot és belinkelem.
2012. júl. 8. 09:26
13/13 anonim válasza:
:O de jó *.*
Feltétlenül ird le h milyen volt :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!