Szlovéniában mennyire tudok boldogulni az angollal?
Természetesen a nyelvet megtanulnám, csak albérletet és munkát lehet találni angol nyelvvel is?
Mennyire beszélik ott?
De pl albérletet keresni, és munkát ahhoz elég az angol?
Természetesen megtanulnék szlovénul.
Én multiknál dolgoztam otthon Magyarországon és mindenhol volt olyan munkatársam, akik egy kukkot sem beszéltek magyarul. És ugyanazon a szinten voltak, mint én, tehát nem managerek voltak vagy valami más fejesek.
Szerintem ilyen munka van Szlovéniában is... olyan ügynökségek is biztos vannak, ahol tudnak neked segíteni angolul albit szerezni. Biztos, hogy időbe fog telni, de próba szerencse. Nekem amgy nagyon szimpatikus ország, én is szívesen élnék ott. Próbáld meg mindenképp.
Sok sikert!
Szlovéniában élek.
Albérletet ügynökségen keresztül tudnál találni angolul is, viszont munkát nem, ez tapasztalat, én is így kezdtem. Még egy árufeltöltői munkához is kell a szlovén.
Ha regisztrált munkanélküli vagy Szlovéniában, akkor ingyen jár a nyelvtanfolyam, de az csak 60 órás, abból igen nehéz rendesen megtanulni beszélni, ugyanis nem beszédközpontú, inkább a nyelvtant magyarázzák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!