Személyigazolvány csere külföldről?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
A személyigazolványomat újítom, de mire kész lesz vissza kell mennem angliába. Lesz-e abból gondom szerintetek, hogyha onnan küldöm haza egy rokonomnak az igazolványt, ő megkapja az újat és visszaküldi. A probléma, hogy vajon lesz-e abból gond, hogy más személyigazolvánnyal lépek ki az országból, mint amivel beléptem? (Az igazolvány ilyen cseréje ismerős általá megoldható lenne, csak azt nem tudjuk, hogy ezt a helyzetet angliába hogyan kezelik majd.)A válaszokat előre is köszönöm.
2012. jún. 11. 16:38
1/4 anonim válasza:
Visszamész Angliába régivel - tudtommal csak belépéskor nézik meg. Elküldöd a régit és visszakapsz egy újat. Mi a gond?
2/4 anonim válasza:
A személyit alá kell írni a csináltatáskor, nem?
3/4 A kérdező kommentje:
A hangsúly azon van, hogy a személyivel külföldön vagyok, és bevonják a régit, ergo 1 hétig személyi nélkül lennék külföldön, és ebből adódhat-e gond? Szóval valahol látják-e, hogy nincs és emiatt szólnak, hogy nem tartózkodhatok külföldön így.
2012. jún. 11. 17:50
4/4 anonim válasza:
Ki látja? Azt láthatják, hogy teszem azt július 1.-én bevonták a régit és július 1.-től érvényes az új. Már ha időben csinálod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!