Kezdőoldal » Utazás » Európa » KLM gépeken ingyen van az...

KLM gépeken ingyen van az étel/ital?

Figyelt kérdés

Budapest-Amszterdam-Manchester útvonalon megyek,átszállással.Az étel a fedélzeten ingyen van? Ha igen akkor mindkét járaton? Ilyen rövid távon mit szoktak adni?

Bocsi,ha hülyeség de röviden még csak fapadossal repültem,és nem fapadossal csak hosszútávon,ahol tudom hogy ingyen adják.Ja igen: röviden is benne van az árban a kézi+a feladandó poggyász is ugye?

2012. jún. 10. 14:30
 1/2 anonim ***** válasza:

1. Etel:

Vagy adnak, vagy nem, ha adnak, akkor egy sajtos szendvics es egy tea/kave, esetleg egy pohar udito, egy holland suti, es a repules vegen egy mentolos cukorka. De repultem mar ugy hogy semmit nem kaptam, szal nem ertem, milyen alapon valogatjak. Mondjuk ugy kapsz enni, de ha extra kivansagaid vannak, azokert fizetni kell.

2. Podgyasz:

Kezi podgasz benne van az arban, feladott borond nincs. Azt kulon kell venni a foglalaskor, ha akkor bejelolted, hogy legyen borondod, akkor azert kulon fizettel is, ez benne kell legyen az e-mailben, amit foglalas utan kaptal. Ha nem fizettel, akkor a repteren kell, persze sokkal dragabban.

2012. jún. 10. 16:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Lehet feladandó poggyászod max. 23 kilóig:

[link]

A fedélzeten az újságokban benne van, hogy mit szolgálnak fel ingyen és miért kell fizetni. Szerintem mind a két járaton fogsz kapni ételt. Általában ilyen rövid úton csak valami szendvicset éplusz egy pohár innivalót és kávét vagy teát. Egyébként az a legpontosabb ha ellenőrződ a jegyed azon minden rajta van (csomag, illetve az étel jellege pl. reggeli stb..)

2012. jún. 10. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!