Németországi diákmunka lehetséges? A nyáron rövidebb időre. (Részletek, lennt! :-)
Figyelt kérdés
A nyári szünetbe kb 2 hétre mennék ki Münchenbe (rokonomhoz). Annyi időre lehet diákmunkát vállalni? A németet nem nagyon beszélem, de úgy hallottam ott az angollal is lehet boldogulni(azt középfokon beszélem). 16 éves vagyok, szülői beleegyezésem is van! :) Mindenféle munka érdekelne, akár valami zöldség-gyümölcs szedése, fejtése, vagy a városban állatokra felügyelni, szóval minden.:D Most azért nem tudtam konkrét példát írni, mert nem tudom mik a lehetőségek?! Ha vannak!? Nagyon remélem! :) A válaszokat nagyon megköszönöm! :)2012. jún. 9. 20:08
1/2 anonim válasza:
szerintem majdnemhogy kizárt, ennyi időre, némettudás nélkül.
2/2 anonim válasza:
Ilyen rövid időre és nyelv nélkül szerintem lehetetlen. Ezek a feltételek Franciaországba lenne jó :) Esetleg rokonoktól kérdezd meg,hogy nincs-e ismerősük akiknek van kisgyerekük. Hátha Au pairnek jó lennél vagy bébiszitternek.(Nem összekeverendő a kettő ) xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!