Dombornyomott vagy sem?
Az lenne a kérdésem, hogy Malagara utaznék júliusba. OTP junior kártyám van, tehát semmire sem jó. Ryanairrel utaznék.Édesapám bankkártyájáról utalnék, mert euroban keres, így nem veszítenék a valuta váltással pénzt.Viszont nem dombornyomott a kártya, raiffeisen bankos maestro kártya.Nincs CVV/CVC kódja tehát inenntől kezdve nem lehet utalni róla igaz? Valamint hogy milyen kártyát csináltassak holnap akkor a bankba?
Tapasztalatokat is szívesen hallanék a ryanairről, mert egyszer már utaztam velük, de nem én intéztem a foglalást és félek kicsit, nehogy elrontsak valamit...
Dombornyomott Visa vagy Mastercard kártyát érdemes csináltatni, mert sok helyen csak ezek jók.
Ha visszont többször is akarsz Ryanair jegyet venni, akkor célszerű prepaid MC kártyát csináltatni a Moneybookers-nél vagy a Neteller-nél, mert akkor nincs a 4000,- Ft-os adminisztrációs díj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!